fi real...thinking back, u eva deh wid a man , dating an all dat, and one nite him ovapower u an have him way ..no beat up ting but u really did not want to an now dat u look bak u realise seh is rape him did rape u...but is a long time friend an u did juss put it behind u [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
have u ever been raped...
Re: have u ever been raped...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">fi real...thinking back, u eva deh wid a man , dating an all dat, and one nite him ovapower u an have him way ..no beat up ting but u really did not want to an now dat u look bak u realise seh is rape him did rape u...but is a long time friend an u did juss put it behind u [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
I've had that happen where I wasn't ready to take it there and he decided for both of us....never really viewed it as rape although in context it really is. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">fi real...thinking back, u eva deh wid a man , dating an all dat, and one nite him ovapower u an have him way ..no beat up ting but u really did not want to an now dat u look bak u realise seh is rape him did rape u...but is a long time friend an u did juss put it behind u [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>Yes but mi did know same time an when him done mi tell him dat is what dat was...an I was very dissappointed wid him and disgusted wid him behavior....lang story but it was ova some breaking up business and some odda tings mi did do him fi mek him feel less dan, so him did feel di need fi prove himself.........but.aye sah...mi talk to him an show him some reasoning so .....hopefully him neva feel di need fi gwan dem ways wid wan nex ooman
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelli0n</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">fi real...thinking back, u eva deh wid a man , dating an all dat, and one nite him ovapower u an have him way ..no beat up ting but u really did not want to an now dat u look bak u realise seh is rape him did rape u...but is a long time friend an u did juss put it behind u [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
I've had that happen where I wasn't ready to take it there and he decided for both of us....never really viewed it as rape although in context it really is. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img] </div></div>
no but almost. i was in the same position as skelly weh him feel seh him was gonna try a ting widdout my conscent. thankfully if didnt happen [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TeeTee</div><div class="ubbcode-body">What make you think on this?
As for me never raped but almost..I pleaded with him and he released me..Man haven't thought about that in a long while. </div></div>
because in writing a post today something came across mi mind an mi now realise seh i was assaulted...mi a go look fi him nex time mi go yaad an discuss di issue..fi real...like someone else said, u now realise dat it was an assault, even if u know di smaddy, dating dem an all a dat...point is , no was said at that moment
Yeah I was been rape by 22 years old female when I was 15 years old. I did have like for her potato pudding, she prepare it very
well.
She keep on baking potato pudding so offend and have me coming back for more. One day she invite mover again but this time there was no potato pudding bake.
She pin me down on the bed and I just allow her to have what she
want from me. I guest its pay back time for all the free potato pudding she give me.
, best I stay out..