so oonuh ere mi dyin trial nuh :HANAKIMBOANMEKUPMIFACE:
dere is a likkle faasesha a mi work weh wi hire in December. she is a nice girl and we get along fine (well we use to...) but she want to know every baddy bizniz and she evva a ask mi tings like "is dis person nice? is does dis person like dis person?" just stuff like dat. now im the kinda person weh even if mi an a certain person no gree and mi cyan stan a bone inna dem i try not to influence you jus cus i dont like the person. cus i know me...if di fuss time mi meet u someting u rub mi di wrong way and mi spirit jus no tek yuh...u coulda nice do me likkle more mi just no inna yuh. mi mek up mi mine seh mi jus no like yuh and mi jus no like u. simple! rarely mi change mi mine bout smaddy. so knowin how mi stay and how mi can kip grude and nuh figgat nuttin mi jus keep mi personal bias to miself and mek people get to know people fi dem self.
so back to dis gal mi dear... the company we work for is a family bizniz and our supervisor is married to one of the sons thus she part of the family....dis gal come ask mi how come one di son weh married to wi supavisa no up deh and have equal positon as the odda two.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
mi look pan har and tell har seh mi no care and it neva peeked my curiosticity cus its none of my bizniz.... and honestly mi neva once tink bout it till den cus mi no bizniz. mi go deh fi wuk and lef come a mi yahd mi no bizniz as lang as dem pay mimi money. mi diplomatically tell har she too nosey an she fi tap ask mi questions cus mi no fass inna people tory.
eh eh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img][img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img][img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] a who tell mi fi go seh so....
di gal cus mi hog rotten...tell mi how mi self center b*tch and me rapped up in myself and i think the world revolve around me and how mi gwan like mi better dan people an how am a snob and how mi can look pan people rude and hawse ded an cow fat....
mi nearly dead wid laff to baxide. mi seh di ooman bex good good bex! we use to go for walks...she stap and she bearly a chat to me. mi just have to laff cus mi cyan undstan ediat people like dis. it look like she did have mi up lang time cus how comes all of a sudden she just a realize seh mi self centered and snobbish and look down pan people. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] ahe say people dyam fool sah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
dere is a likkle faasesha a mi work weh wi hire in December. she is a nice girl and we get along fine (well we use to...) but she want to know every baddy bizniz and she evva a ask mi tings like "is dis person nice? is does dis person like dis person?" just stuff like dat. now im the kinda person weh even if mi an a certain person no gree and mi cyan stan a bone inna dem i try not to influence you jus cus i dont like the person. cus i know me...if di fuss time mi meet u someting u rub mi di wrong way and mi spirit jus no tek yuh...u coulda nice do me likkle more mi just no inna yuh. mi mek up mi mine seh mi jus no like yuh and mi jus no like u. simple! rarely mi change mi mine bout smaddy. so knowin how mi stay and how mi can kip grude and nuh figgat nuttin mi jus keep mi personal bias to miself and mek people get to know people fi dem self.
so back to dis gal mi dear... the company we work for is a family bizniz and our supervisor is married to one of the sons thus she part of the family....dis gal come ask mi how come one di son weh married to wi supavisa no up deh and have equal positon as the odda two.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
mi look pan har and tell har seh mi no care and it neva peeked my curiosticity cus its none of my bizniz.... and honestly mi neva once tink bout it till den cus mi no bizniz. mi go deh fi wuk and lef come a mi yahd mi no bizniz as lang as dem pay mimi money. mi diplomatically tell har she too nosey an she fi tap ask mi questions cus mi no fass inna people tory.
eh eh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img][img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img][img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] a who tell mi fi go seh so....
di gal cus mi hog rotten...tell mi how mi self center b*tch and me rapped up in myself and i think the world revolve around me and how mi gwan like mi better dan people an how am a snob and how mi can look pan people rude and hawse ded an cow fat....
mi nearly dead wid laff to baxide. mi seh di ooman bex good good bex! we use to go for walks...she stap and she bearly a chat to me. mi just have to laff cus mi cyan undstan ediat people like dis. it look like she did have mi up lang time cus how comes all of a sudden she just a realize seh mi self centered and snobbish and look down pan people. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] ahe say people dyam fool sah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]