Can You Really find Love Anywhere?
Re: Can You Really find Love Anywhere?
Don't do it Milo, de minute yuh get tiyad a writing har shi a guh stawk yuh till de day she come out. Den pan dat very day, shi track yuh grasscyaat dung and ahx yuh inna yuh face why yuh stap write har. If yuh nuh love har nuh more, why yuh nevah even once try come si har aftah yuh tell har how much yuh love har.
Mi seh nuh dweet mi breddah
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body">Don't do it Milo, de minute yuh get tiyad a writing har shi a guh stawk yuh till de day she come out. Den pan dat very day, shi track yuh grasscyaat dung and ahx yuh inna yuh face why yuh stap write har. If yuh nuh love har nuh more, why yuh nevah even once try come si har aftah yuh tell har how much yuh love har.
Mi seh nuh dweet mi breddah</div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Even though these men and women are in prison, it doesn't mean that they are bad individuals. The majority of these inmates are fun, loving, clever, reliable, sexy and very passionate. It can be a lot of fun communicating with these inmates. They enjoy sports, music, arts, etc. just as you do. However, they are convicted felons and caution should be used. Read our disclaimer before entering the personal ads area.</div></div>
OMG!!!
The FAQs are interesting! THey recommend the site for penpal reasons, not to find a mate
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> These men and women are inmates and are usually in prison for good reason. This is meet-an-inmate.com, not meet-a-girl-scout.com! </div></div>
first date after freedom.
get in car. doors lock automatically. that's when i spotted the axe of the floor
seriously tho, it's bad enough with someone who has never been in jail, all the game playing and craziness that can go on. can you imagine what it would be like with someone who had to be mean(est) to survive in that place filled with even meaner individuals?
there's no way i'm gonna thing that someone who is even in jail for say, fraud is a fun loving bubbly type of cat.
u see wha me a say Sues,
no brabra, me naa go dehso,
next ting u know dem use dem wiles and wills, and me tun criminal to, faat
and i pray no body me know no go deh needdah (talk about bagage...me mumma)
Ok, see wha mi get when mi go faas?
Di very fuss one mi click pon
Den mi look pon ti pitchra
so far so good - so mi go google di name to rahtid... http://www.nwfdailynews.com/news/fea...pez-child.html
Den mi seh, no - mi mus can find one mi can reccomend to mi lonely-heart bredrin dem - so mi buck up pon dis one wha apparently in deh fi murda
So glad mi inna wha mi inna, nah go no weh!