Re: Guideposts!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dear K</div><div class="ubbcode-body">Okay now what about if the person has a messy car, or if they take long to order food at a resty- or always order chicken regardless of what type of resty you go to? Those things say anything? </div></div>
Messy car = sign of depression.
Most of the other behaviors = controlling
All those behaviors combined = psychotic
messy car = one messy disorganized smaddy
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dear K</div><div class="ubbcode-body">Okay now what about if the person has a messy car, or if they take long to order food at a resty- or always order chicken regardless of what type of resty you go to? Those things say anything? </div></div>
Messy car = sign of depression.
Most of the other behaviors = controlling
All those behaviors combined = psychotic

messy car = one messy disorganized smaddy
organization is not in mi dna. mi haffi mek a very clear conscious decision. mi *almost* got the car cleaned friday but just as mi fi drive een dem have a sign seh u haffi come outta u cyar and go in fi buy a ticket. mi juss drive out caw mi neva wan haffi unload di baby.