dem bruk it dung ascawding to di type o womanz r dem juss lump dem like how dem lump demself ...dem ha a chapter pon di sex trade a di far east or wat...aldoh mi no tink dem mampie go deh cause dem likkle man coulden hole up a leg much less fling it ovah...but i mite be wrong still... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">dem bruk it dung ascawding to di type o womanz r dem juss lump dem like how dem lump demself ...dem ha a chapter pon di sex trade a di far east or wat...aldoh mi no tink dem mampie go deh cause dem likkle man coulden hole up a leg much less fling it ovah...but i mite be wrong still... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
mzungu ooman didd wan bigg studies wey shii fine out mzungu oomen ave more sexual partnas dan addar oomen. soo mii doan tink afta awl dat likkle asian menn caan give dem sintinn dat dem caan feel
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.