B.Man?
45...no kids, no wife nor GF
Re: 45...no kids, no wife nor GF
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">B.Man? </div></div>
nah, could be a lot of issues. doesn't have to be that. just di odda day i reading the gay newspaper. one of the fabulous people featured was a 60 year old grandfather. it was a black man before people come in a chat seh a soh mzungu tan.
anyway, some men might have commitment issues. i know this lill 65 year ole man weh love mi awf <-- yes ah know ah very lucky [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] he's never been married. never had no children. di man is a nice man too and not ugly needa. but is di sed man dat did show up at my door step wid di ram goat head. di man rahtid fool noh hell and have no social graces. who di hawss ganna put up wid dat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Re: 45...no kids, no wife nor GF
I know a male like this...he's probably over 45, no kids, never married andno girlfriend. Mom tried to introduce him to a gf who want a man....but she neva like him....this man is as Sue mentioned no Social Grace really disgusting too and look like him love young gal....always come a hug people i really hate people (worst those i am NOT close to) hugging me... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]