so you like a man but de man nuh really like you....how would you like him fi tell you him nuh like you?
Teach mi ladies. teach mi sinting
Re: Teach mi ladies. teach mi sinting
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">bandy...mi know mi can tell you. mi know u not sensitive. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif[/img] </div></div>
Well just tell me and get it over with man, don't make the people dem know we business! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
On a serious note:
Make it about you... say:
I'm not interested in taking things there, or I'm not ready to be involved.
Or use Tanya's line and tell the girl fi wait 6 mos. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
But stretch it and make her think its all about her.
Tell her you don't think its fair to get involved with her while your feelings for your ex still remain.
we love crap like that.....she will respect you and back off.
No woman likes to play second fiddle
since wen u tun genkleman kingy...mi ting u woulda just welcome di attention and neting else weh shi want let aff and wedda she wyan tink seh u like har.. well dat is her problem....
no on a serious note... u mus know di kinna ooman u dealin wid. some oomen can tek di straight up "yow listen mygirl u nice and ting but..."
some women u affi mek up someting like "mi chek fi yuh really enuh my girl but mi done have mi main ooman an mi yout u no seit. yuh is such a precious empress mi cyan do dat to you. u is di kinna girl weh a man should be devoted and 100% focus pan yuh no seit. rite yah now mi cyan deal wid yuh di way weh u really deserve so mi naw go disrepect a empress like you"
den try to hook her up with a pal...easy access if u changer ur mind [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] u score brownie points if ur eyes get a little dam but doan cry cus dat make her just as uncomfortable as it would make you if she cried
eta: u have to keep rubbinh ur chin while u look straigh inna har yeye [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
o an yuh affi shake u head wile u a talk:dw: