mi come across a couple a girls.....some i personally know/knew and some my freinds knew/know. What I get to understand is they have no idea what to do when a good man come inna dem life.
A man will a look/deh wid a female. de man stable in terms of job and a level head. but when you check it out de famle rather a next man. a man weh deh in and out of jail. no job. beat up de girl. threaten de girl. after a couple of years and maybe one or 2 kids fi de man...das when dem realise that de man dem had/was looking dem was de man dem shoulda keep.
why MOST females stay so?
A man will a look/deh wid a female. de man stable in terms of job and a level head. but when you check it out de famle rather a next man. a man weh deh in and out of jail. no job. beat up de girl. threaten de girl. after a couple of years and maybe one or 2 kids fi de man...das when dem realise that de man dem had/was looking dem was de man dem shoulda keep.
why MOST females stay so?