Re: ILP Have a DearK delimma...sigh....
OK mi gwine begin Part III now, but there are some tings daht need fi ansa so oonu cyan provide di best advisement about wah mi fi do bout T.
1. Mi ongly start be T's friend when mi did see all di bad treatment she did get when she did get pregnant with Babygirl A.
2. Mi ongly do monetary things fah T cah she have Babygirl A and is not Babygirl A fault that T is har mother.
3. T has a frig up family (as far a mi concern). Har father is an alcoholic, drug addict daht di serve inna Vietnam. Di mother let di father beat har, cuss har dash har outta di house all in front of T and di rest of fambly.
4. T's two sisters are just as [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70392-silly.gif[/img] as she is they have done some [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] things with men. These are things that T has told me harself. They both have di baby faddah ting goin on too.
5. Mi is Babygirl A's godmother and mi teks that responsiblity very seriously.
6. One one hand mi feel daht mi cyan really seh wah mi want fi seh to T sake of Babygirl A. I mean that is the only mother she has.
7. Me feel seh T has some serious self-esteem issues. Cah now (2007) she is 150 pounds heavier than she was in college. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] and she wasnt small then either.
8. T is older than me by 5 years [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] but she has no friends her age that are doing anything positive in their lives. I mean there is me, but again I am younger, etc.
9. Sometimes I think she thinks I am nagging her or putting her down, but she puts up with me because of Babygirl A.
10. T's father died 2 years ago of a Brain Anurism (sp?). After a night of drinking.
OK mi tink mi covered it all. One with part III.
OK mi gwine begin Part III now, but there are some tings daht need fi ansa so oonu cyan provide di best advisement about wah mi fi do bout T.
1. Mi ongly start be T's friend when mi did see all di bad treatment she did get when she did get pregnant with Babygirl A.
2. Mi ongly do monetary things fah T cah she have Babygirl A and is not Babygirl A fault that T is har mother.
3. T has a frig up family (as far a mi concern). Har father is an alcoholic, drug addict daht di serve inna Vietnam. Di mother let di father beat har, cuss har dash har outta di house all in front of T and di rest of fambly.
4. T's two sisters are just as [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70392-silly.gif[/img] as she is they have done some [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] things with men. These are things that T has told me harself. They both have di baby faddah ting goin on too.
5. Mi is Babygirl A's godmother and mi teks that responsiblity very seriously.
6. One one hand mi feel daht mi cyan really seh wah mi want fi seh to T sake of Babygirl A. I mean that is the only mother she has.
7. Me feel seh T has some serious self-esteem issues. Cah now (2007) she is 150 pounds heavier than she was in college. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] and she wasnt small then either.
8. T is older than me by 5 years [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] but she has no friends her age that are doing anything positive in their lives. I mean there is me, but again I am younger, etc.
9. Sometimes I think she thinks I am nagging her or putting her down, but she puts up with me because of Babygirl A.
10. T's father died 2 years ago of a Brain Anurism (sp?). After a night of drinking.
OK mi tink mi covered it all. One with part III.