Re: ILP Have a DearK delimma...sigh....
OK mi break finish...
OK so T interested inna dis new [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img] but she wont admit it. ILP just prays that she isnt doing her [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] in front of Babygirl A. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img] T doesnt talk much about [email protected] and she doesnt talk much about her activities at the swingers club, which is a good thing in my book. I think all is "OK"...no major habaloos, right? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
Mmm, suh oonu tink, eei?
Over dinner many months later with Babygirl A (who is now getting ready to enter high school), mi hear Babygirl A refer to [email protected] as "uncle"... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] Now mi is [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] fi real. Di current mr. ilp seh mi shouldan bizness wid daht, but mi couldan help it. I mean wah mek [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] Is backwuds smaddy mi hear refer to dem S/O as Aunt & Uncle fi real.
Mi sarry, but mi did haffi ask T point blank wah di "uncle" ting was about. She explain that is was no big deal, she and [email protected] was just "kickin it". Mi did haffi ask har wah "kickin it" mean. She mek mi figga daht one out [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] mi point blank tell har daht she did dead wrang fi have dis man inna har house wid Babygirl A, while she was "kickin it" and that she was setting no kind of example. Ahn daht she was dyam nasty and irresponsible. She assured me that Babygirl A didnt know everything about her escapades with [email protected] but she did "talk" to Babygirl A about it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Mi gawd [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] Ah di crucial age dis enuh, di crucial age [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
Mi ask if [email protected] did still have the girlfriend that I met. All now T nuh ansa. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
mi gawn fi eat some ghirardelli chocolate...mi tink mi deserve some right now.
OK mi break finish...
OK so T interested inna dis new [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img] but she wont admit it. ILP just prays that she isnt doing her [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] in front of Babygirl A. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img] T doesnt talk much about [email protected] and she doesnt talk much about her activities at the swingers club, which is a good thing in my book. I think all is "OK"...no major habaloos, right? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
Mmm, suh oonu tink, eei?
Over dinner many months later with Babygirl A (who is now getting ready to enter high school), mi hear Babygirl A refer to [email protected] as "uncle"... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] Now mi is [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] fi real. Di current mr. ilp seh mi shouldan bizness wid daht, but mi couldan help it. I mean wah mek [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] Is backwuds smaddy mi hear refer to dem S/O as Aunt & Uncle fi real.
Mi sarry, but mi did haffi ask T point blank wah di "uncle" ting was about. She explain that is was no big deal, she and [email protected] was just "kickin it". Mi did haffi ask har wah "kickin it" mean. She mek mi figga daht one out [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] mi point blank tell har daht she did dead wrang fi have dis man inna har house wid Babygirl A, while she was "kickin it" and that she was setting no kind of example. Ahn daht she was dyam nasty and irresponsible. She assured me that Babygirl A didnt know everything about her escapades with [email protected] but she did "talk" to Babygirl A about it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Mi gawd [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] Ah di crucial age dis enuh, di crucial age [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
Mi ask if [email protected] did still have the girlfriend that I met. All now T nuh ansa. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
mi gawn fi eat some ghirardelli chocolate...mi tink mi deserve some right now.