<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body"> boy me a hear some weird places, and me cant believe it, </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">done it, that was <span style="font-weight: bold">a weird place</span>, boy me a hear some weird places, and me cant believe it...</div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: R_C</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">done it, that was <span style="font-weight: bold">a weird place</span>, boy me a hear some weird places, and me cant believe it...</div></div>
I could use a little excitement so don't keep us in suspense. Share a few of the weird places <span style="font-style: italic">you heard about</span> SistaC.
ok..........hear wha, me tell unu say me a virgin, i dont do dose tings, but me hear ppl say dem do it inna tree, nothing can go so, no sah, ppl too lie yaa man,
and one smaddy say cemetary, no sah, me cant believe dat, not a blasted ting no go so, inna sea yes, inna car me cant even picture, but pan counter top, now dat is my favorite,
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: R_C</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">done it, that was <span style="font-weight: bold">a weird place</span>, boy me a hear some weird places, and me cant believe it...</div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body"> me hear ppl say dem do it inna tree, nothing can go so, no sah, ppl too lie yaa man, </div></div>
no man in possible. of course u not gwine pick no breadfruit tree of no flimsy tree weh go bruck dung pan yuh and cyan manage never try it myself but i can see it beeing totally possible
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">and one smaddy say cemetary, no sah, me cant believe dat, not a blasted ting no go so, inna sea yes, inna car me cant even picture, but pan counter top, now dat is my favorite,
</div></div> the cemetery ting is a bit much dont u think?
wehday wen mi grand fadda dead one a mi sil never come to the grave side bcus she say she on her period and if u go grave dem time deh u inside go rotten out. now imagine wah go happen if u go deh go sex and wet up wet up di place and wake di duppy wid yuh blastid noise mi say ppl can believe some tripe u see man
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.