Lassnite inna mi fassbook mi get dis message, dis was most likely afta de radio show chewsdeh nite..
Is a yt ooman who love chat rasta slogans all de while an mi tink supm wrang wid har but a wah yuh tek from dis fawt?
Last Night My Heart Cried
Because i was left feeling less than
You come here to the land where i was born
and praise up the goodness of what your people
have done,
But will not open your eyes to others who have
given shared positive vibes and oneness,
Is there oneness in your heart
Have you forgotten where you are ?
you are only the minority ?
My eyes cried of sadness
Racial favouritism exists in your words
How can you be this way
In a land you were not born ?
To insult and make me feel less than
Because I am not your colour or race.
1 Love
Jah Bless Guide you
Is a yt ooman who love chat rasta slogans all de while an mi tink supm wrang wid har but a wah yuh tek from dis fawt?

Last Night My Heart Cried
Because i was left feeling less than
You come here to the land where i was born
and praise up the goodness of what your people
have done,
But will not open your eyes to others who have
given shared positive vibes and oneness,
Is there oneness in your heart
Have you forgotten where you are ?
you are only the minority ?
My eyes cried of sadness
Racial favouritism exists in your words