to others while you're in a relationship? Should one think sexually about another if they're in love/married, etc.?
Is it Ok to be Sexually Attracted.....
Re: Is it Ok to be Sexually Attracted.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Annshan</div><div class="ubbcode-body">to others while you're in a relationship? Should one think sexually about another if they're in love/married, etc.? </div></div>
YES... in fact, it's more than just ok.... think we all look, married or otherwise [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img] It's whether you ACT on it that really matters!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Annshan</div><div class="ubbcode-body">to others while you're in a relationship? Should one think sexually about another if they're in love/married, etc.? </div></div>
Yes its ok, as long as you don't act on it.
We're human.........
Of course it OK fi be attracted to annedah smaddy when you inna relationship. Gawd knows dis man weh mi have would be one irritable smaddy if im neva [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/agood.gif[/img] pon oddah women. Di oddah day mi almost crash pon di bike when di current mr ilp point out one neddah man inna im bike shorts [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] fah mi to look pon.
It is when you (ascardin to ILP), "touches" you get inna mix up.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Annshan</div><div class="ubbcode-body">wat if dat person you attracted to bring de it up to you but yu nu tell dem sey yu feel de same way, wat would you do? </div></div>
depens if u want to get "touches" (ilp mi like dat) or not.
i would say beeline di odda but sometime wen u run from chobble it always seem to find u so....
take my foolish advice... embrace it! confess seh u feel di same way and enjoy di likkle attention...u mite even get some freeness outta it....just jokes...doan listen to mi else u will fi evva inna bangarang![img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
You're in a relationship, you're not dead.
Of course it's normal!