so anybody want to share wedda dem draw brakes pon dem partner an mek di nise widdout di nice [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
Faking it :When the Big O becomes a huge pretense
Re: Faking it :When the Big O becomes a huge pretense
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">so anybody want to share wedda dem draw brakes pon dem partner an mek di nise widdout di nice [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img] </div></div>
Speaking fi miself...mi can't remember...but mi almoas sure that it could have happened...especially when mi had fi wake up early fi eight o'clock class. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-idea.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Wid mi ex??? kissteet. Becaw mi did young an neva really know bout, mi did tink say sitn wrang wid mi why im always get de nice an mi nayinda get nutn. So caw mi neva waa look a way, mi used to mek nuff nise an neva ha de nice [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Talk about a waste [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
Right on Tanya...i have never faked it and i don't ever plan to i refuse to use up all that energy...sweat and crap fi nothing no sahhhh worst him go O first then can't come finish the job is war after that...fair is fair better me O that him now to think of it....
~lol~
Good fi oonuu. Mi knoa betta now an mi nuh ramp fi get mines! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
Yuh know, oonuu mek mi stawt tink bout de lilli eediat bwoy eno cho...
But yuh know say, mi did mek it bad fi miself to eno, caw if mi did say fram di beginning, whaddup wid dis early nut-bussing bizniz? an adda such pertinent awgiments, mi ooda did save miself nuff needless frastrayshan...
But nuh, mi did dideh a oooh an a awwwf an a fff fff fff fff like it whenna sweet mi, an mi couldn back down de nex time... cawse im ooda did know say mi whenna lie de fus time [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
tangled web an all dat...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kimberley25</div><div class="ubbcode-body">Right on Tanya...i have never faked it and i don't ever plan to i refuse to use up all that energy...sweat and crap fi nothing no sahhhh worst him go O first then can't come finish the job is war after that...fair is fair better me O that him now to think of it.... </div></div>
As far as mi concern, no ooman nuh exist that O every single time and in order fi nuh hurt feelings, yuh haffi fake sometimes. A nuh everytime yuh ago see fireworks and peeniwalli and dat is jus reality.