and him rack off fast.....do you hold u TING responsible for doing a great job or a saff de man saff?
Suh ladies..u a wuk a man
Re: Suh ladies..u a wuk a man
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">and him rack off fast.....do you hold u TING responsible for doing a great job or a saff de man saff?
</div></div>I know there will be those who disagree BUT IMHO a saff di man saff, fi real, yu caan come to big ooman wid dem tings....espesially when a deso ie done, him a look bax dung an stab up fi dat.....bettah him juss go back a him yaad an lass mi digits.
It's not like baseball with the 3 strike rule for me I gave one guy 2 chances, that was enough. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] I became incognito and stop answering his telephone calls. The worst thing was for a whole year what he could do sexually. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] He really needed 3 karate kicks in his groin for what ever that mess he called himself doing. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
devil's advocate time now: what if you are in a relationship with a guy and he's either non-sexual or impotent? him wuddan get bax dung, shat up and acid bun too? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
Mi give im 2 chance fi prove imself to mi.
Di fuss time ah nerves so mi gi im a bly.....dem nexx time im betta come wid sumtin ar nuh badda come atall......afta dat ah beer saffness di man ah gwan wid.....mi run im like dawg....[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">devil's advocate time now: what if you are in a relationship with a guy and he's either non-sexual or impotent? him wuddan get bax dung, shat up and acid bun too? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] </div></div>I [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img] every day that I don't end up in that situation, which is very different. And I would assume that we were already in a relationship, actually make that married fi lang lang time, before does terrible ting besets him. So in dat case no shat up bax dung or acid, but mi woulda tek nuff man pan him...and he better be making up for his shortcoming in other ways $$
if its the firs time nerves. or only once in a while when de ting soooo goooooooood, him get a bly cause that's normal.
but if that's his regular way all the time, then him either have zero self-control or him jus selfish - mi nah badda wit either a dem ting deh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">devil's advocate time now: what if you are in a relationship with a guy and he's either non-sexual or impotent? him wuddan get bax dung, shat up and acid bun too? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] </div></div>
wah relationship??????????????
kisteet...........[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]