mii was a read wan tread pon yah bout rita marley cryinn bout shii feel like bob rape ar? itt remind mii aff dat mzungu playting ann dem duke bwoys? yu see itt natt bout actual rape butt oomen beeleevinn dat dem ave da rite fii sey men rape dem cah dem beeleeved dat dem wass rape. iss itt rite fii oomen woo beeleeve dat dem been rape fii accuse men aff rapinn dem?
cryinn rape
Re: cryinn rape
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">explain how u mean wid di 'women who believe seh dem get raped'?
cause u do know dat rape dont ha fi mean penetration? </div></div>
inna duke case dem sey dem nah prosecute da mzungu playting even dough dem doan ave noo evidence aff rape cah mzungu playting still beeleeve dat shii was rape. noo evidence aff penetration ann dem find diffarant men dna pon ar dan de men shii identeefii as rapinn ar.
diss same oomen accuse addar men aff rapinn ar wen shii wass yunga. cah sum oomen might beeleeve dat dem gitt rape noh meen dat dem gitt rape
(father forgive me for what I am about to do)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">cah sum oomen might beeleeve dat dem gitt rape noh meen dat dem gitt rape
Blugiant your logic is UNFRIKKINBELIEVABLE. How do you come up with this [censored]? and how do you expect normal people to respond to this drivel? Do you have any idea what rape feels like? I pray you never do
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">how do you expect normal people to respond to this drivel? </div></div>
been reading the board much Aynat? they do it all day...every day.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_SlverTush</div><div class="ubbcode-body">[i]
Blugiant your logic is UNFRIKKINBELIEVABLE. How do you come up with this [censored]? and how do you expect normal people to respond to this drivel? Do you have any idea what rape feels like? I pray you never do </div></div>
tell mi sinting tanya, yuh nuh have nutt'n else fi duh wid yuh pressha. Yuh lucky?
Di sed way when a man think him get bun when him neva get none. nat because di ooman sleep wid smaddy else dat mean seh a bun
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelli0n</div><div class="ubbcode-body">As mi tell BG earlier...him need fi grow a vagina [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] </div></div>or go to prison and drop the soap [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_SlverTush</div><div class="ubbcode-body">(father forgive me for what I am about to do)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">cah sum oomen might beeleeve dat dem gitt rape noh meen dat dem gitt rape
Blugiant your logic is UNFRIKKINBELIEVABLE. How do you come up with this [censored]? and how do you expect normal people to respond to this drivel? Do you have any idea what rape feels like? I pray you never do </div></div>
waa aa gawn tanya. noh badda lose yu head
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Q: Do you believe the accuser lied in this case? And will there be any criminal charges against her?
COOPER: Well, we have considered that. Our investigators who talked with her and the attorneys who talked with her over a period of time think that she may actually believe the many different stories that she has been telling. </div></div>
goo look upp da nc attorney general transcipt bout da duke rape case
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_SlverTush</div><div class="ubbcode-body">(father forgive me for what I am about to do)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Q: Was the woman somewhat mentally unstable? Was that part of the problem? With all these stories. You mentioned she believed some of these different stories. Is there a mental illness?
COOPER: I -- I don't want to characterize that in that way. What I would want to say is that our investigators looked at all of the records, think she actually believed what she -- the many stories she was telling, and we made the decision based on a lot of things. I don't want to talk about what was in those records under seal, but I think it's in the best interest of justice. </div></div>
nc attorney genal chattinn bout da duke rape allegation
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> Q: Do the investigators think that she believed what she was saying from the start, or that she came to believe them over time?
COOPER: I think that -- I think that they believed the belief occurred as she was telling these things. And they don't know, but they've worked real hard with her, but it just doesn't make sense. You can't piece it together.</div></div>
soo tanya yu see wey mii lagikk cum fram now
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_SlverTush</div><div class="ubbcode-body">[i]
tell mi sinting tanya, yuh nuh have nutt'n else fi duh wid yuh pressha. Yuh lucky?
Di sed way when a man think him get bun when him neva get none. nat because di ooman sleep wid smaddy else dat mean seh a bun </div></div>
qwestian fii yu. yu doan beeleeves sum oomen like bout men rape dem. yu aggoo tell mii sey wen oomen sey dat dem gitt rape awl aff dem oomen tellinn da trooth
Listen here mek mi juss seh dis an mi done....
Do you have any idea how many women get raped and don't report it?
Do you have any idea why so many women get raped and don't report it?
an do, no badda ansah as di questians are rehtorical and mi really noh have noh interest inna yu rispanse.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body">mii was a read wan tread pon yah bout rita marley cryinn bout shii feel like bob rape ar? itt remind mii aff dat mzungu playting ann dem duke bwoys? yu see itt natt bout actual rape butt oomen beeleevinn dat dem ave da rite fii sey men rape dem cah dem beeleeved dat dem wass rape. iss itt rite fii oomen woo beeleeve dat dem been rape fii accuse men aff rapinn dem? </div></div>
yep...fair trade fe all de wans who've been raped and don't realise it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]