Re: cryinn rape
Based on Rita's statement Blu said:
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">yu see itt natt bout actual rape butt oomen beeleevinn dat dem ave da rite fii sey men rape dem cah dem beeleeved dat dem wass rape. iss itt rite fii oomen woo beeleeve dat dem been rape fii accuse men aff rapinn dem? </div></div>
(from jy's tread) Rita said:
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> people who know me would know i would never say that. i said it felt like it cause i didn't want to have sex...he insisted...it was forced and when it was over i seh, uh, that felt like a rape. i feel bad about myself y'know?
how is that not rape?
Based on Rita's statement Blu said:
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">yu see itt natt bout actual rape butt oomen beeleevinn dat dem ave da rite fii sey men rape dem cah dem beeleeved dat dem wass rape. iss itt rite fii oomen woo beeleeve dat dem been rape fii accuse men aff rapinn dem? </div></div>
(from jy's tread) Rita said:
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> people who know me would know i would never say that. i said it felt like it cause i didn't want to have sex...he insisted...it was forced and when it was over i seh, uh, that felt like a rape. i feel bad about myself y'know?
how is that not rape?