<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">hey hot man i think you are... hot Hey if your interested in talking to me please msn messneger me </div></div>
mi get this email today
Re: mi get this email today
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">you interested? </div></div>
were you the one who sent it?? </div></div>
so if it was me u woulda interested? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]....no sah a noh me
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">you interested? </div></div>
so if it was me u woulda interested [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]....no sah a noh me </div></div>
Blueness jus tell me sey a you
btw she a look fe you inna de Chewsday thread
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">is a long time mi noh get none fram Alexis from Russia
who wants to come to the US and marry me </div></div>
dang!! totally forgot about her. wonder if she finally hitched some guy. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">you interested? </div></div>
so if it was me u woulda interested [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]....no sah a noh me </div></div>
Blueness jus tell me sey a you
btw she a look fe you inna de Chewsday thread </div></div>
Blueness? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img]
tell har mi will pm har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">is a long time mi noh get none fram Alexis from Russia
who wants to come to the US and marry me </div></div>
dang!! totally forgot about her. wonder if she finally hitched some guy. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
so she use to email you too sue
dang
she was desperate
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body"> <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">hey hot man i think you are... hot Hey if your interested in talking to me please msn messneger me </div></div> </div></div>
Did you msn messenger her?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compry</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body"> <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">hey hot man i think you are... hot Hey if your interested in talking to me please msn messneger me </div></div> </div></div>
Did you msn messenger her? </div></div>
i can send you her address so u can