date a neighbour? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
would you
Re: would you
why not? just take time to KNOW the person so that you can gauge if you two were really cut out for each other. none of this instant relationship business that's so prevalent now a days [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">why not? just take time to KNOW the person so that you can gauge if you two were really cut out for each other. none of this instant relationship business that's so prevalent now a days [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] </div></div>
cho man..me asking fe a fren [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
but the y nots..are...
when yu bruck up it may be likkle uncomfortable..of course this depends on the peeps involved..but deres always dat chance
if yu dating other people it may be likkle uncomfortable
if oonu bruck up an yu date other neighbours... yu could become the person who's dated everyone in the nabe
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">ok...Suesumba persauded me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
cho...yu cave to peer presha too ez...enoe [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/throwstone.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">date a neighbour? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div> no....my wife might get upset....When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">date a neighbour? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div> no....my wife might get upset.... </div></div>
mi wuz about fi type seh missa marie nuh look good inna jail house stripe
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">date a neighbour? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div> no....my wife might get upset.... </div></div>
look round fe CB or Vannie or Tanya spelled backwuds or..
Brooklyn very far fram yu enoe.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
hitch up frack and zooooooooooooom
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">why not? just take time to KNOW the person so that you can gauge if you two were really cut out for each other. none of this instant relationship business that's so prevalent now a days [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] </div></div>
cho man..me asking fe a fren [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
but the y nots..are...
when yu bruck up it may be likkle uncomfortable..of course this depends on the peeps involved..but deres always dat chance
if yu dating other people it may be likkle uncomfortable
if oonu bruck up an yu date other neighbours... yu could become the person who's dated everyone in the nabe </div></div>
you keep saying when uno break up..how a bout when uno want to cut a piece uno nuh hafi travel fur.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">date a neighbour? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div> no....my wife might get upset.... </div></div>
look round fe CB or Vannie or Tanya spelled backwuds or..
Brooklyn very far fram yu enoe.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
hitch up frack and zooooooooooooom </div></div>
is true u know...a yaad ooman know weh smaddy ha up har man name...mi a tell u like eena di movie...is long time mi ha mi yeye pon dat deh homegrown...mi already ha enuff from CB etc, mi no need no more ...plus if mi fight u a NY, dat mite tip awf mi NY boops...[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]