What the heck is up with that?
Clingy people
Re: Clingy people
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: damask</div><div class="ubbcode-body">Silver they have issues </div></div>And why do their issues have to affect me? dem a mek mi want fi stawt fling some baxdung, mi seh a bare kissteet mi deh pan ...cho
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Aynat</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: damask</div><div class="ubbcode-body">Silver they have issues </div></div>And why do their issues have to affect me? dem a mek mi want fi stawt fling some baxdung, mi seh a bare kissteet mi deh pan ...cho </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] Probably trying to get their money's worth from you. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/desdentado.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Aynat</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: damask</div><div class="ubbcode-body">Silver they have issues </div></div>And why do their issues have to affect me? dem a mek mi want fi stawt fling some baxdung, mi seh a bare kissteet mi deh pan ...cho </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] Probably trying to get their money's worth from you. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/desdentado.gif[/img] </div></div>yu full up a joke eeeh? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/fight.gif[/img]
Clingy people require more energy than I am willing to expend.
And nutten is worse dan when yuh a shoob dem off, and dem become more clingy. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]7/5th of all people do not understand fractions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Aynat</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ReggaeGirl2000</div><div class="ubbcode-body">Clingy how? As in they rely on you TOO MUCH for emotional support.. or a physical ting? </div></div>BOTH </div></div>
Wow that's tough to be dealing with BOTH... perhaps time to let go of these types of "friends".