Re: Alright peeps, this ish is still happening!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">wondering how cums mi dis a ketch dis thread [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] LadyZ missed a thread [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
smaddy mark this on the callendar [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">So why yuh nuh mek Imanni dad deal wid him case??
If that don't work, then take Imanni somewhere else.
Or maybe yuh like de likkle attn more time :shameu
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/throwstone.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/throwstone.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/throwstone.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/throwstone.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
bout like de attention [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
and Imanni's dad is 600 miles away in Oregon, he cyaan watch the pikney... I had to pay to fly him down for 2 weeks to watch him when Janice went into the hospital [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70379-moneyeyes.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
He does want to move down here, but that would mean living with me...
I have considered it, but thats a whole other thread [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">wondering how cums mi dis a ketch dis thread [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] LadyZ missed a thread [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
smaddy mark this on the callendar [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">So why yuh nuh mek Imanni dad deal wid him case??
If that don't work, then take Imanni somewhere else.
Or maybe yuh like de likkle attn more time :shameu

[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/throwstone.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/throwstone.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/throwstone.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/throwstone.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
bout like de attention [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
and Imanni's dad is 600 miles away in Oregon, he cyaan watch the pikney... I had to pay to fly him down for 2 weeks to watch him when Janice went into the hospital [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70379-moneyeyes.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
He does want to move down here, but that would mean living with me...
I have considered it, but thats a whole other thread [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]