<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">the messenger guy at a job that I had in Ny wore a suit to work every single day. Good thing mi neva did a look pon how a man dress fi gauge him success for di bway ongle mek 21,000 per year but look shawp like raza edge.
Den mi have wan cuzin by mi uncle bredda wife fawda who carry wan empty briefcase, every strikin ooman run him dung and all him have eeen deh a race hawse paypa.
BOAL...seh deh...or dem have the one dem that drive round ina one day renta benz or escalada and katch a people yard. </div></div>
When mi use to guh club nuff nuff mi buck up a bredda who did a drive wan wicked expedition. Dem deh time deh Expedition juss come out. So anyway, it was very nice and him invite himself to breakfast (the girls and I always go out for breakfast after clubbing - bway when yuh young is a helleva ting ennnuh) so anyway, the brother whipped out a debit card w/ the visa logo and immediately mi think "ok you aint got no credit"
Mi seh di bredda try everything fi impress mi but it nuh wuk cause mi nuh grow suh. So anyway we were talking an di man a fling out him acheivements dem no baxcova suh mi seh "hmmmm, nice ride, what year is it" him rispan wid 97 suh mi seh oh it is current (this was July 1997) I asked him how much hear di man nuh "80 a week" readily dat send up red flags suh mi screetchie roun di back and glance an see di likkle green e sticka pan di back.
di bway rent a chuck fi come a di club tuh baxcova. Him all a chat bout him good good high profile jab a Morgan Stanley suh mi axe fi a cyaad, ooops him nuh hab none.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.