[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Is a 40 year old man too old for a 25 year old woman?
Re: Is a 40 year old man too old for a 25 year old woman?
No matter how much the man immature, or the ooman mature the age difference ago play a factor...
Maybe not at first, but down the road the young one will notice how much older, the older one really is...
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
Mi have a (for lack of a better term) fren, shi is 25 lets call har PH. Shi have a boyfren mi call SD fi sugah daddy who is 39. Shi PH tink shi is very mature [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/vomit.gif[/img] and shi tink dat SD is very immature [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/vomit.gif[/img]
Clearly dem noh inna noh healty kinda relationship because if him wake tomarra mawnin an fine out him money dun shi woulda leff him so faas yu wouldan si smoke.
PH tell mi nuff time dat SD peepee smuall but him wallit big soh shi noh mine.
Shi mek commets all di while bout how shi haffie nice to him till him buy dis pay fi dat etc.
Soh in closing BP I will just say, 40 might not be too old fi 25 but mek sure shi noh have odda motives.
mek mi shet mi mout yaw. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img]
if is a brood mare you're looking, then it's perfectly fine [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wahalla</div><div class="ubbcode-body">get two 20 year ole gal instead ah one 25 year ole!!!!
(when yu sixty get 3 twenty yearr ole!) </div></div>
Wahalla, mi nuh tink u ritid
This is almost the same ting happened to a friend of mine... she 26 and him 41... and yes mi tink it's too much of a gap in age, as in they most likely won't have nuff in common for it to last.
Besides... 40 is a big, big man.. why him after such younger girls [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body">No matter how much the man immature, or the ooman mature the age difference ago play a factor...
Maybe not at first, but down the road the young one will notice how much older, the older one really is...
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
Completely agree [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ReggaeGirl2000</div><div class="ubbcode-body">This is almost the same ting happened to a friend of mine... she 26 and him 41... and yes mi tink it's too much of a gap in age, as in they most likely won't have nuff in common for it to last.
Besides... 40 is a big, big man.. why him after such younger girls [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] </div></div>
you haffi ask why? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70392-silly.gif[/img] cause dem a recapture dem youth!If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
BP, since yuh is a science man.
How many times does 40 go into 25?
As many times as you can get it up. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/desdentado.gif[/img]
Seriously, if both of you agree, then go for it. Life is short, if you have a chance to live a happy like, take the opportunity.7/5th of all people do not understand fractions.