rearly ever si a ooman mek a comment dat dat bredda have a big pee pee or say anyting positive about a man. Serusly ladies....does it mek u feel good fi put down a man?
Mi
Re: Mi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">rearly ever si a ooman mek a comment dat dat bredda have a big pee pee or say anyting positive about a man. Serusly ladies....does it mek u feel good fi put down a man? </div></div>A me yu a chrow wud pan??
when he does something i can brag about...i'll let you know.
oh! he just donated and delivered 30 used railroad ties to my mom's sr citizen bocce ball group....
myyyyyyyyyyyyyy hero. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">if de cap fit you..wear it. </div></div>Di cap too small, mi noh usuall chat bout how mi man dem teely big it's assumed dat if mi deh wid him it big [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
well nah expect anyone here fi say anyting weh a real LOW BLOW bout THEIR man....but i see when men are being talked about...its mostly negative. lol Like if mi come and say mi can wuk all night non stop. There will be a 4 page discussion as to how a lie mi a tell. Or if mi come and say mi have money....there wont be any argument pon how hard mi wuk fah..yet it will be dat mi get it from parents or a ooman mi get it from. a lie mi a tell?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">Z it all ova dis board...especially inna D k </div></div>yu mussi a mix up di board dem, di only time dem diss man dung here is in jest or fi get back at a certain smaddie.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">rearly ever si a ooman mek a comment dat dat bredda have a big pee pee or say anyting positive about a man. Serusly ladies....does it mek u feel good fi put down a man? </div></div>
women only do that when the man breaks up with her or cheat on her. it's something i've noticed as well.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">rearly ever si a ooman mek a comment dat dat bredda have a big pee pee or say anyting positive about a man. Serusly ladies....does it mek u feel good fi put down a man? </div></div>
women only do that when the man breaks up with her or cheat on her. it's something i've noticed as well. </div></div>
...ditto...
And I always womder, "What is that saying about you ...who once was so madly in love with that same guy...?"
:sigh:...lawks...