Yuh know - there is a double standard pon dis man woman business enoh..
..ddouble sstandard??..
Re: ..ddouble sstandard??..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">don't hold back [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img] </div></div>
naah..
Alright.
women can get away wid making sexual advances at men, and treat us like meat and we suppose to take it as flatering, but if we flip the scrip, we a dogs.
like a work. Di nice chick start work wid a team. Mi neva a notice har, but more time in the kitchen di man dem woulda a talk bout dis new "pretty blond girl".
Anyway, mi and dis gal start chat as one day she ask mi how fi use the capacino maker.
Tun msn buddies. We chat bot heatlt stuff, as both a wi a fitness enthusiast. Sometimes she ask mibout Jamaica, and mi relate some stuff. She a Irish, so mi ask har bout dat too. She married.
So wah day she ask mi wat mi want outta di conversations, and mi tell har, "friendship" as it meck di day go faster when u have smaddy smart fi chat tuh whn di day slow.
So she sey " yuh waan know what I want?"
Mi go "Sure"
She goes - "for you to "f-----k me "
Now she expect mi fi flattered right?
Surprisingly mi neva flattered, cause mi did actually like fi chat wid har.
Now if mi did say dat to har, unno woulda hear seh mi a sexually abuse har dont it?
Double standard.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">xKs....you nah go win dis one. lol </div></div>
no he's right. in general tho, what's a man's reaction? do they shriek in righteous outrage? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] you men could level the playing field by having charges filed, restraining orders instituted, etc. but do you? no you don't. most act all pumped up and primed because their manhood has been validated.
by the way, what were you wearing? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] maybe you were asking for it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">xKs....you nah go win dis one. lol </div></div>
no he's right. in general tho, what's a man's reaction? do they shriek in righteous outrage? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] you men could level the playing field by having charges filed, restraining orders instituted, etc. but do you? no you don't. most act all pumped up and primed because their manhood has been validated.
by the way, what were you wearing? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] maybe you were asking for it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] </div></div>
See it deh now.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Alright - women tend fi step to me (sometime) and either squeeze mi arms or chest.
Now what if mi fi go around squeezing women as--ss and front part?
Sexual abuse right?
Double standard.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: xKs</div><div class="ubbcode-body">She goes - "for you to "f-----k me "
yes you should be flattered. as all white women have come to believe that's the key to heaven for a lot of black men. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] when are you gonna take up the chance to visit paradise? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
xKs.....mi wouldnt touch it either. I used to work wid one also who used to compliment me everyday. Girl used to look pon mi and tell mi how mi hot. loud enough so the other co-wokers could hear. girl used to open and sit however she wants. lol I just simply hold my grounds because she crazy and mi sure if mi did draw dung and it nuh work it would have been hell.
But mi nah go lie still. compliments from a woman is nice since you dont hear it everyday.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: xKs</div><div class="ubbcode-body">like a work. Di nice chick start work wid a team. Mi neva a notice har, but more time in the kitchen di man dem woulda a talk bout dis new "pretty blond girl".
Anyway, mi and dis gal start chat as one day she ask mi how fi use the capacino maker.
Tun msn buddies. We chat bot heatlt stuff, as both a wi a fitness enthusiast. Sometimes she ask mibout Jamaica, and mi relate some stuff. She a Irish, so mi ask har bout dat too. She married.
So wah day she ask mi wat mi want outta di conversations, and mi tell har, "friendship" as it meck di day go faster when u have smaddy smart fi chat tuh whn di day slow.
So she sey " yuh waan know what I want?"
Mi go "Sure"
She goes - "for you to "f-----k me "
Surprisingly mi neva flattered, cause mi did actually like fi chat wid har.
Now if mi did say dat to har, unno woulda hear seh mi a sexually abuse har dont it?
Double standard.
a true u a tak xKs...if a did you say/write dat to she, u woulda be ina the big man office already.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body">
a true u a tak xKs...if a did you say/write dat to she, u woulda be ina the big man office already. </div></div>
but X won't do anything about it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] he's just here letting off steam [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] instead of sending the incriminating e-mail to personnell [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: xKs</div><div class="ubbcode-body">She goes - "for you to "f-----k me "
yes you should be flattered. as all white women have come to believe that's the key to heaven for a lot of black men. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] when are you gonna take up the chance to visit paradise? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] </div></div>
Yuh know - dat a wan thing mi would always rebel against.
Di notion that just cause a gal a white, and a man black, dat means the man automatically want fi jump har bones.
Mi nuh want fi tun dis inna wan white and black thing, but mi dont think mi would date a white woman.
Why? Outta respect fi mi black woman dem. But dat a just iya mouth talk still. Under two Hieneken, wi do stupid stuff.
Back pan di double standard thing.
OK so whey mi ago duh is, next time smaddy introduce mi to a nice looking female, mi ago grab on pon har asss and rubup har front.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body">
a true u a tak xKs...if a did you say/write dat to she, u woulda be ina the big man office already. </div></div>
but X won't do anything about it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] he's just here letting off steam [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] instead of sending the incriminating e-mail to personnell [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] </div></div>
fi y? It never even crossed my mind to go to personnel. Dat a waste of time.
Who gonna belive dat? Me a black thuggy looking man word against nice cute little innocent blondie?
Yeah right.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">xKs.....mi wouldnt touch it either. I used to work wid one also who used to compliment me everyday. Girl used to look pon mi and tell mi how mi hot. loud enough so the other co-wokers could hear. girl used to open and sit however she wants. lol I just simply hold my grounds because she crazy and mi sure if mi did draw dung and it nuh work it would have been hell.
But mi nah go lie still. compliments from a woman is nice since you dont hear it everyday. </div></div>
yuh see it King. complements decent, when it a come fi di right reason still.