go troo a man phone and watch man round corner(per mariek) and do all these likkle tings lookin for stuff...now dat u find wah u a look wah..what now? granted unu not married..and if unu is..him nuh have ish.
Omen...when unu
Re: Omen...when unu
apparnetly you are not being upfront about something Kingy. If yuh gi mi reason fi be suspicious den mi a guh search. Mi juss feel like seh if yuh a rooks awf anedda ooman mi fi know. Body pawts nuh chap awf clean wid dull machete ennuh mi need time fi shawpen. a joke.
People, woman and men do it because they sense infidelity or they are not comfortable and usually are not getting the truth.
I had a relationship once where I did that because mi neva chuss him and turns out I was right.
Mi nuh know if mi comfortable or mi a get ole but di man phone and wallit wi puddung deh an mi nuh badda search ie, di email wi open up and mi guh fi use di computa an mi lack ie.
write dung fi memba fi search missa marie packit, phone, email, cyar, van, shoes and .........wait deh mi too lazy fi all a demya sinting yah
but seriously, it doesn't deter infidelity, a man will cheat no matter the restraints put upon him by the woman