i've noticed that some of the hispanic women i've worked with over the years break their necks trying to snag a white guy...maybe it was just isolated cases that i just happened to be around, but i have seen it quite a bit;
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body">i've noticed that some of the hispanic women i've worked with over the years break their necks trying to snag a white guy...maybe it was just isolated cases that i just happened to be around, but i have seen it quite a bit;
like a case of 'marry white guy or bust' </div></div>
yu chattinn bout mzungu hispanikk ar blakk hispanikk
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body">thought there was only one kind of Hispanic </div></div>
hispanknicks iss ethnicitee sinting ann mzungu as use inn da tredd a racial sintinn
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body">i've noticed that some of the hispanic women i've worked with over the years break their necks trying to snag a white guy...maybe it was just isolated cases that i just happened to be around, but i have seen it quite a bit;
like a case of 'marry white guy or bust' </div></div>
yu chattinn bout mzungu hispanikk ar blakk hispanikk </div></div>
the 'traditional' hispanic:
european, indian & african mixed together...
but not black hispanic...
yu done know seh white hispancic nah look black man unless is true love...
they are a very color-coded society; just watch their tv & u will see
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body">thought there was only one kind of Hispanic </div></div>
not true...
hispanic is more a cultural than racial term...there are black, white & the majority- mixed hispanics (latinos)
not true...
hispanic is more a cultural than racial term...there are black, white & the majority- mixed hispanics (latinos) </div></div>
soh is wich wan dem yu a tawk bout man? mi hear seh di latino dem alwaze a try fi get dem colla higher. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
not true...
hispanic is more a cultural than racial term...there are black, white & the majority- mixed hispanics (latinos) </div></div>
soh is wich wan dem yu a tawk bout man? mi hear seh di latino dem alwaze a try fi get dem colla higher. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] </div></div>
look up deh so...
the 'traditional'- black, white & indian mixed together latinas mi a talk...
not true...
soh is wich wan dem yu a tawk bout man? mi hear seh di latino dem alwaze a try fi get dem colla higher. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] </div></div>yu a talk di truth desoh so much so dat mi did have a fren, very pretty mexican girl. One day wi go out fi lunch an buck up dis Dominican dark skin bredda up here fi training camp or farm team or some such fi baseball. Bredda noh speak a word of english but him come check mi fren. When him fine out shi speaky di spanish him was even more in love wid har. Mi seh di bredda beg di gyal till mi woulda did shame fi him if mi spanish did bettah. Di gyal tun him down, shi don't date black menz. Till few years later who dat mi si spread out pan front page all ova TSN etc. Noh di same bredda sign fi how much million dallaz, mi fren call mi a bawl an mi dis [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] itch
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body">thought there was only one kind of Hispanic </div></div>
not true...
I have learn that the word "hispanic" is like the N word.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.