13 days to go
Time Flies When you are having fun
Re: Time Flies When you are having fun
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: A_to_Z</div><div class="ubbcode-body">you're due on the 27th?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] </div></div>
no. wi still a practice how fi dweet. Is a science ennuh and science reqwiya nuff se ah mean experiment [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img]
mi juss check di calendar an realise seh June 27, mi an Mr. Marie will be married chree ear now. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">i remember that adventure [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
From what, the wedding diary.
Oh lord, I wish I had kept that.
Did I ever share the fact with you guys that we were in jamaica two and a half weeks before the wedding to finalize the plans and big big wedd'n day mi realise seh mi nuh have no bouquet. We spend the entire time sight seeing and honeymooning before di wedd'n.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: A_to_Z</div><div class="ubbcode-body">Mi tink she'd a talk bout her own marital adventures </div></div>
Seveen marrij????????????????
Oh dear lawd, smaddy run guh call har for mi neva know dis. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img]
Seveen - when how lang and is it hawd fi mek ie tuh 5 year?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: A_to_Z</div><div class="ubbcode-body">Mi tink she'd a talk bout her own marital adventures </div></div>
Seveen marrij????????????????
Oh dear lawd, smaddy run guh call har for mi neva know dis. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img]
Seveen - when how lang and is it hawd fi mek ie tuh 5 year? </div></div>
MarieK i was referring to your wedding diary - it was good!
and yes i've been married before and before and before [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: loops</div><div class="ubbcode-body">so seveen...did you make it to 5 years with any of the x's? </div></div>
nope [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] couldn't let nobody turn me around or hold me down [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: A_to_Z</div><div class="ubbcode-body">you're due on the 27th?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] </div></div>
no. wi still a practice how fi dweet. Is a science ennuh and science reqwiya nuff se ah mean experiment [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img]
mi juss check di calendar an realise seh June 27, mi an Mr. Marie will be married chree ear now. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] </div></div> <span style="color: #3333FF">Wow, congratulations. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img] </span>