[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img]
Bedroom Bully and Guinness
Re: Bedroom Bully and Guinness
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img] </div></div>
lol is that an afterglow?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img] </div></div>
but a wah dis ina de wednesday mawning...hey u nuh know sey a breedin juice dem deh.
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] what is the past tense of breed?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Anyways, I cannot be brode or breeded [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] doesn't curse mi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] what is the past tense of breed?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Anyways, I cannot be brode or breeded [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] doesn't curse mi </div></div>
so wey you a [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] me fa...a you a put u self ina the way fi be broded
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] what is the past tense of breed?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Anyways, I cannot be brode or breeded [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] doesn't curse mi </div></div>past tense of to breed is BRED [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Aynat</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] what is the past tense of breed?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Anyways, I cannot be brode or breeded [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] doesn't curse mi </div></div>past tense of to breed is BRED [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>Thank u oh wise one [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Yuh name remine mi a sitten else to..
(baba or zion) roots and magnum [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] i need new name now too! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/helpsmilie.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Ongle when dr muffy bless de juice dem mi wi breed. A suh de ting set [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dance01.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] you mad nuh baxcart
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Aynat</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] what is the past tense of breed?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Anyways, I cannot be brode or breeded [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] doesn't curse mi </div></div>past tense of to breed is BRED [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>Thank u oh wise one [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
Tanya a get smarter now since she a dryout
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: R00TS</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Yuh name remine mi a sitten else to..
(baba or zion) roots and magnum [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] i need new name now too! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/helpsmilie.gif[/img] </div></div>
you nuh see LadyZ gi it to you. "ZION"