Why is it dat when unno si ooman a walk a road it give unoo license fi gwaan like ole nayga?
Men are Pervs
Re: Men are Pervs
No but explain dis...unoo si ooman wid her young pickney inna stroller a walk and unoo still waan chase di tail? A coworker of mine (he's Puerto Rican) was reasoning one day with me and he said back in the day if a man saw a woman with a child she was treated with respect and not hooted at...but now man see ooman wid pickney and dat nuh stop dem from look dem.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Just_Skelly</div><div class="ubbcode-body">Why is it dat when unno si ooman a walk a road it give unoo license fi gwaan like ole nayga? </div></div>
sez the womanm wearing the mini-skirt with a split going up her eh-hem...
or the low-rider jeans with har rat-bat jaw a expose...or the painted on flesh-tone tights weh a stoke the man imagination or the haltar top blouse with belly skin a flash or the low-cut blouse wid di melons dem a buff out, or the ...
ok you get my drift...
not to excuse boorish behavior...but why encourage them...
some guys are just born cavemen...dem a cruff caw certain women should be off limits to the ogling & cat-calls
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Just_Skelly</div><div class="ubbcode-body">day with me and he said back in the day if a man saw a woman with a child she was treated with respect and not hooted at...but now man see ooman wid pickney and dat nuh stop dem from look dem. </div></div>
what does that tell you about *some* women? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">why him affi be a old neyga skelly? whats wrong wid dat? </div></div>
why cant they keep their mouth shut & their lust to themselves? You mean to tell me they have that little self control? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
yes mi inna kick butt mood tideh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">yuh fe happy seh smaddy woodan still want a piece [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
das wha mi fi say...you juss ave pickney and u look delicious again already [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/discosmilie.gif[/img] don't worry, be happy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">Yuhsi wi give awf dat vibe enoh. Wi fi breed ennybaddi ennywhe. But deep down inside wi juss waan fi snuggle wid di ooman in front ova fire place an share our innermost thoughts. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img] </div></div>
As hot as it is and you're talking about some freakin fireplace. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">Yuhsi wi give awf dat vibe enoh. Wi fi breed ennybaddi ennywhe. But deep down inside wi juss waan fi snuggle wid di ooman in front ova fire place an share our innermost thoughts. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img] </div></div>
As hot as it is and you're talking about some freakin fireplace. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] </div></div>
See that is perverted....