Mi noh read di book! Mi neva watch di DVD! Mi noh lissen di CD! so mi really noh know nuttin bout it....BUT mi hear seh if yu want sinting yu fi put yu "intention" or whatever out to di "Universe" an it will happen.
Mi intention is fi fine a big [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] Soh mi deh a Wallyworld di oddah day an mi memba seh mi need fi stock up on some essentials [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] So mi goh pick up di 12 pack a di brand mi usually buy, an mi tink pan it an decide it mek more economical sense fi buy a bigger pack. Soh mi a look inna di section wid di 30 packs a try fi fine di brand mi like...when what to my wondering eyes should appear......
Yes mi buy it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] mi noh know who it ago fit but my intention is to fine him [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]
Mi intention is fi fine a big [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] Soh mi deh a Wallyworld di oddah day an mi memba seh mi need fi stock up on some essentials [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] So mi goh pick up di 12 pack a di brand mi usually buy, an mi tink pan it an decide it mek more economical sense fi buy a bigger pack. Soh mi a look inna di section wid di 30 packs a try fi fine di brand mi like...when what to my wondering eyes should appear......

Yes mi buy it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] mi noh know who it ago fit but my intention is to fine him [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]