Do some women allow their men to cheat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/ideathink.gif[/img]
Do women allow?
Re: Do women allow?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body">Not any of the women I know.
Now if you ask me if women know their men cheat and do nothing because "a man will be a man", thats a different story.
Since you didn't ask that, I can't answer...... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
To me it's the same thing. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dr. bones</div><div class="ubbcode-body">Someone on here in an LDR has talked about cheating and how he should use a condom if he cheats. </div></div>
Yes I've seen this type of comment years back, why be in a relationship at all. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body">Do some women allow their men to cheat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/ideathink.gif[/img] </div></div>
if he's got enough money, yes. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] that way she'll be well rested for the casinos and shopping.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body">Do some women allow their men to cheat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/ideathink.gif[/img] </div></div>Yup. I know nuff weh have de mindset seh dem a de wife so it nuh matta who else dem man waan tek up afta dat.
then there are others who feel seh as long as de man have money an a mine dem ... it nuh matta who else him a jook.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body">Do some women allow their men to cheat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/ideathink.gif[/img] </div></div>Yup. I know nuff weh have de mindset seh dem a de wife so it nuh matta who else dem man waan tek up afta dat. </div></div>
especially if him dallaz trang [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body">Do some women allow their men to cheat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/ideathink.gif[/img] </div></div>Yup. I know nuff weh have de mindset seh dem a de wife so it nuh matta who else dem man waan tek up afta dat.
then there are others who feel seh as long as de man have money an a mine dem ... it nuh matta who else him a jook. </div></div>
a nuh fi dem dat...a dem suga daddy
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dr. bones</div><div class="ubbcode-body">Someone on here in an LDR has talked about cheating and how he should use a condom if he cheats. </div></div>[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] that could have been me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Adressing the topic, I would not say that women "allow" their men to cheat. Men are going to cheat! regardless if they have "permission" to or not. That is my personal belief, I'm not asking anyone to share it with me, or to agree with me. I just ask that my cheating man use a condom when he does.
disclaimer coming
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
Mi have a policy..
1. Don't leave anything out there
2. Don't bring anything back here
3. DON'T mek me fine out. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Queen_Aynat</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dr. bones</div><div class="ubbcode-body">Someone on here in an LDR has talked about cheating and how he should use a condom if he cheats. </div></div>[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] that could have been me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Adressing the topic, I would not say that women "allow" their men to cheat. Men are going to cheat! regardless if they have "permission" to or not. That is my personal belief, I'm not asking anyone to share it with me, or to agree with me. I just ask that my cheating man use a condom when he does.
disclaimer coming </div></div>if mi a undastan weh yuh type den mi agree wid dat to.
Mi naw seh it arite fe him cheat or mi a gi him permission..but if him dweet i would hope him use condom an nuh cum bring bak no disease to mi