Wha....???? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] Who a gi dem self praise???? Whe yuh a try say, mi a call miself lyad???? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
Bo yuh outta awda eeh??? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
hexCUSE me mizz liyad nunya, nevamine no self-praise, is MI say it and no shame!!!!! mi juss spend fram 9:30 read de whoal a de ting is jus so you agoh leff it?
no man tory NAT DUN not by a LANG shot. the only pawt dun is the 1950's pawt.... is jus now de ress a tory now come to bump!!!!
Ok so if it's 'summer story', den is wha happn de res ah de summer??? what about Michelle and Dean an Not-Nicey?? is how miss michelle learn de truth bout she family? is wha hapm when she momma fine out she repeat de sins a de granmadda? is wha hapm to earl-de-horner-man-teacha baby?
come widdit nah man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
Well, mi juss start read today. You're very talented Nunya - wish there was a publisher I could hook you up with. If you wain deh a Jamaica this woulda turn into soap opera long time, in fact, mine sharp dem no tief you story...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">...is the summer story done yet?
I am not going in that thread until me hear dat tory done write. After the last BoundBrook fiasco, me nuh able fi hot up me nerves agen.
Tonks. </div></div>
kiss mi neck, mi decide mi neh guh read ie till ie done suh wen mi see page 42 mi figga ie done now mi get stuck inna di sed rut weh mi did inna wid Boundie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mountaingal</div><div class="ubbcode-body">Well, mi juss start read today. You're very talented Nunya - wish there was a publisher I could hook you up with. If you wain deh a Jamaica this woulda turn into soap opera long time, in fact, mine sharp dem no tief you story...
Thanks [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] (lang out mi tongue affa Peppa [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img])
Well, it's copyrighted [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] mi ongle hope say mi nahfi go fite nobady fi prove ie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] mi too cute fi fite [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
hexCUSE me mizz liyad nunya, nevamine no self-praise, is MI say it and no shame!!!!! mi juss spend fram 9:30 read de whoal a de ting is jus so you agoh leff it?
no man tory NAT DUN not by a LANG shot. the only pawt dun is the 1950's pawt.... is jus now de ress a tory now come to bump!!!!
Ok so if it's 'summer story', den is wha happn de res ah de summer??? what about Michelle and Dean an Not-Nicey?? is how miss michelle learn de truth bout she family? is wha hapm when she momma fine out she repeat de sins a de granmadda? is wha hapm to earl-de-horner-man-teacha baby?
come widdit nah man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] </div></div>
What she said [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img] Pepper gwan read it anyways cause dang it's good [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.