surprised.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]but coupla nites aguh me se summen dat mek me jaw nearly hit the floor ..a rasta sistren wid a white rasta.----> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]<----- dat was me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] i'm used to seeing it the other way..wanda why [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
p'raps i should not have been
Re: p'raps i should not have been
so why you never tek picture?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
I don't believe yuh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body">so why you never tek picture?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
I don't believe yuh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
me was too busy been...----> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]<---- [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">surprised.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]but coupla nites aguh me se summen dat mek me jaw nearly hit the floor ..a rasta sistren wid a white rasta.----> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]<----- dat was me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] i'm used to seeing it the other way..wanda why [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div>
she a gi de "black" Rastaman a dose a im own medicine
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">surprised.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]but coupla nites aguh me se summen dat mek me jaw nearly hit the floor ..a rasta sistren wid a white rasta.----> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]<----- dat was me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] i'm used to seeing it the other way..wanda why [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div>
she a gi de "black" Rastaman a dose a im own medicine </div></div>
fe real.. dem was surprised to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">surprised.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]but coupla nites aguh me se summen dat mek me jaw nearly hit the floor ..a rasta sistren wid a white rasta.----> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]<----- dat was me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] i'm used to seeing it the other way..wanda why [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div>
she a gi de "black" Rastaman a dose a im own medicine </div></div>
fe real.. dem was surprised to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
how unnu always a si sumuch interracial ras...
i hardly see it and when i do it's like..yyaaawwnn [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-sleeping.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-sleeping.gif[/img]