find a good man fi married to and have kids with and live happy?
Is a ooman ultimate goal to
Re: Is a ooman ultimate goal to
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skells</div><div class="ubbcode-body">Studies show that couples who don't have kids live longer and are happier than those who do. </div></div>
Fo real? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] Dang!
My goals (And most of my friends too)are to:
Live a spiritually peaceful life (No man cyaan deh inna da equation deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/1teeth.jpg[/img])
Finish my Bacholer's (or Bachelorette [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/desdentado.gif[/img]) in Education then reach for my Mastor's (or Mistress)
Buy a House
Buy my dream car
Live nice
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Phatty</div><div class="ubbcode-body">Finish my Bacholer's (or Bachelorette [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/desdentado.gif[/img]) in Education then reach for my Mastor's (or Mistress)
Lamb hoff Cyalvarry. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img] I don't kno weddah fi laff ar cry. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
RAPDUNG:
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BlakICE_Queen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Phatty</div><div class="ubbcode-body">Finish my Bacholer's (or Bachelorette [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/desdentado.gif[/img]) in Education then reach for my Mastor's (or Mistress)
Lamb hoff Cyalvarry. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img] I don't kno weddah fi laff ar cry. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
RAPDUNG: </div></div>
yuh nuh memba dat from "Unda mi nose"?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">find a good man fi married to and have kids with and live happy? </div></div>
No big man..A woman ultimate goal is to be happy with a man or woman now a days.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">find a good man fi married to and have kids with and live happy? </div></div>
not the ultimate goal but it would be nice if it happens
Mi nuh kno bout nuh edder oomanz, but fi mi ultimate gold [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] is fi fine a good, hangsome, rich man whe nuh have nuh crumb snatchaz [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img].
Den mi wi mekk him fall inna deep, deep unbelievably deep LUV wid mi an den mi BUNN HIM, TEK MAN PAN HIM, TEKKEE CYARZ, EE HOUSES, EE YACHTS, BOATS and EVERYGADAWLMIGHTYTING and RUNN HIIIIM. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
:JUSSKEEPINITREEL: [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]