Re: Question for the men..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BIGGAHVIEW</div><div class="ubbcode-body">
HUH??? All this time mi a yap with Nunya and mi nevah know seh she had a white knight? WOw this is truly a suprise. Hard fi believe. I saw one pic of Nunya before a while back but that was about it. Man what a surprise.
And di big foot woman a move like she smug.
Well I will leave this alone now..Back to the mattah at hand.
A foofah foot yuh a call big??? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] An whe yuh mean by mi a move like mi smug? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
An yes, yuh ha oldtimers, so mi a go refresh yuh memry since de one bloz come let de puss outta de bag [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Yuh neva used to go into detail, but yuh used to mention say yuh did eena de army... mi tell yuh say David did eena de army to... via pm mi did tell yuh which branch etc...
an yuh ask mi if im white an mi tell yuh...
An dat was jus de fus time mi tell yuh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] yuh head too tuff...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BIGGAHVIEW</div><div class="ubbcode-body">
HUH??? All this time mi a yap with Nunya and mi nevah know seh she had a white knight? WOw this is truly a suprise. Hard fi believe. I saw one pic of Nunya before a while back but that was about it. Man what a surprise.
And di big foot woman a move like she smug.
Well I will leave this alone now..Back to the mattah at hand.
A foofah foot yuh a call big??? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] An whe yuh mean by mi a move like mi smug? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
An yes, yuh ha oldtimers, so mi a go refresh yuh memry since de one bloz come let de puss outta de bag [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Yuh neva used to go into detail, but yuh used to mention say yuh did eena de army... mi tell yuh say David did eena de army to... via pm mi did tell yuh which branch etc...
an yuh ask mi if im white an mi tell yuh...
An dat was jus de fus time mi tell yuh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] yuh head too tuff...