When you pee do you flash and tuck or do you wipe and tuck or do you flash, wipe, then tuck? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Another question for the men...
Re: Another question for the men...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Skelly</div><div class="ubbcode-body">When you pee do you flash and tuck or do you wipe and tuck or do you flash, wipe, then tuck? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
I have always wanted to know that [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
yu know mi read somewhere wha day seh dat actor yout from hustle an flow Terrence sinting did seh if him noh si baby wipes inna him ooman bathroom him naw deal wid har because shi noh clean [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Skelly</div><div class="ubbcode-body">I think it's gross when a man jus flash. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img] </div></div>but most man noh wipe? mi nevah si tilit paypah side a urinal before (yes mi love go inna man bachroom [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] )
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Skelly</div><div class="ubbcode-body">When you pee do you flash and tuck or do you wipe and tuck or do you flash, wipe, then tuck? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>Mi get di feelin dat some ooman jealous a man ability fi flash an gwaan bout dem business. Flashing the remains on the tip is much more sanitary than having to wipe a big everlasting area [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70458-applaud.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scarface</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Skelly</div><div class="ubbcode-body">When you pee do you flash and tuck or do you wipe and tuck or do you flash, wipe, then tuck? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>Mi get di feelin dat some ooman jealous a man ability fi flash an gwaan bout dem business. Flashing the remains on the tip is much more sanitary than having to wipe a big everlasting area [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70458-applaud.gif[/img] </div></div>
And ppl wonder y mi nuh into OS [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Skelly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scarface</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Skelly</div><div class="ubbcode-body">When you pee do you flash and tuck or do you wipe and tuck or do you flash, wipe, then tuck? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>Mi get di feelin dat some ooman jealous a man ability fi flash an gwaan bout dem business. Flashing the remains on the tip is much more sanitary than having to wipe a big everlasting area [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70458-applaud.gif[/img] </div></div>
And ppl wonder y mi nuh into OS [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scarface</div><div class="ubbcode-body"> <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">And ppl wonder y mi nuh into OS
</div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70373-kiss.gif[/img] Scarsy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Skelly</div><div class="ubbcode-body">When you pee do you flash and tuck or do you wipe and tuck or do you flash, wipe, then tuck? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
Neither! You let it hang out, then release the valve and let flow.
All dat yu chatting is when yu done and yu nuh want to sprinkle up what nat to twinkle.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Skelly</div><div class="ubbcode-body">I think it's gross when a man jus flash. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img] </div></div>
Expecially when it crack like a whip. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dizzy.gif[/img]