<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Mi seh!!! tory pap..if a laff a dead in yah tiddeh. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
obeah is a heluva ting [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>Please expand
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Mi seh!!! tory pap..if a laff a dead in yah tiddeh. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
obeah is a heluva ting [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>Please expand </div></div>look who de hell a chat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
anyways, mi still deh pon de F a get de details to de suss right yah now
Anyways, mi good good hot pretty boy cousin weh used to mad de ooman dem when him live a yaad tek up wid dis tuff body, bleach out face crawny big ole ooman weh ha pikney weh ha big ole pikney weh ha pikney of dem own [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img]
Everybody did wonder how him deh wid she and mek she have him pon lock so. Anything this woman tell him fi do or nuh do him lissen. She all go as far as to start argument wid him madda (my anty) an mi cousin go drape up him madda fi defen de gyal [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
De chick gi him bun lef, right and center in front an behine him an him siddung deh a wife har up same way.
Mi memba one time all a wi was in ja an going to a stage show and my girl tell him fe stop an pick up one a har fren. When we stop...a one man she a pik up an de whole night we deh a de show she a hug up wid de nedda man an mi cuzin juss dideh same way.
We laff him to scorn...ole eediat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
all de time wi still a wonder why him nuh juss lef har. Ppl start speculate and seh shi put sitten inna him food an ray ray caw she known for doing dem ting deh an fi deh up inna de obeah ting.
So, de 2 a dem (my cousin and his girl) get pon de fawm work ting. He went to Cayman and she went to midwest merca. Dem do well and return to jamaica, buy 2 cars...license one to run as taxi and the other as private rental.
The following year dem go back again and when dem return to ja dem move outta wi family yaad an buy dem own house an ting.
The next year, my cousin stayed in ja while his GF returned to the US. As far as I know he was behaving himself. When him go dance an ting him stan up with his friends. wasn't winin up on no next woman or carrying on no bad way.
Last year now him get ship work and leff de gyal one a jamaica an shi tun de place upside down. Move in man inna de house...have man a drive mi cousin car...all a wear mi cuzin clothes to. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
So him like eediat naw listen to anything anybody telling him about har. An as him get pay him sen de money to jamaica to har. Finally him tell har seh shi muss tek it buy one brand new kingfish fi rent out. she do it and dem a mek more money now caw dat deh pon govt contract [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70379-moneyeyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">big ole ooman weh ha pikney weh ha big ole pikney weh ha pikney of dem own
dang she musta stawted young [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body">so what him intend fi do Z? him know seh she tie him? </div></div>dat a de story weh buss inna de past few days
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.