What could a friend or partner do to make you hold a grudge or seek revenge/get even?
What would make you hold a grudge
Re: What would make you hold a grudge
me hold a grudge bout once a week [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]...luckily i tend to get over it quickly [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
me nuh hold nuh long term grudge recently
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">me hold a grudge bout once a week [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]...luckily i tend to get over it quickly [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
me nuh hold nuh long term grudge recently </div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
mi noh chat to one a mi bess fren since Nov 30, 2006 [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Then how shi still your bess friend?
Do you want to reconcile wid her but still feel a way about something she did?
I havent chatted to my ex-best friend in 8 years, and dont ever want to again. I dont hold a grudge anymore but the friendship simply done.
is wah wrong wid this chread fuss it tell mi seh it delet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
anyway mi juss vanish..all change up mi number too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body">Then how HE still your bess friend?
Do you want to reconcile wid HIM but still feel a way about something HE did?
I havent chatted to my ex-best friend in 8 years, and do ever want to again. I dont hold a grudge anymore but the friendship simply done. </div></div>
Is a male BF and yes I would like to reconcile at some point but I am not making the first move [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: JUST_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body">Then how HE still your bess friend?
I havent chatted to my ex-best friend in 8 years, and do ever want to again. I dont hold a grudge anymore but the friendship simply done. </div></div>
Is a male BF and yes I would like to reconcile at some point but I am not making the first move [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] </div></div>
lawd u stubborn. it doan look like him meking the first move neida.
so both a unno [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: JUST_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body">Then how HE still your bess friend?
How u so miserable [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Just call the man and be done already. .....
Is a male BF and yes I would like to reconcile at some point but I am not making the first move [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] </div></div>
Mi naw call him fuss [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] unless mihear seh him deh pan him deathbed [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img]
the last time we had a falling out we did not speak for a year and a half [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] he made the first move back then too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Ennyhow smaddy tell mi hinfronta smaddy else nuffi chat tuh dem agenn, dat is di only reason mi hooda neva chat to dem agenn.
Addawize, mi nuh hole grudge, mi dis rope dem een DISSCLOSE, an dem mi GETEVEN. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/scareyuh.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: JUST_Tanya</div><div class="ubbcode-body">
What could a friend or partner do to make you hold a grudge or seek revenge/get even?
Physically or verbally attack my family. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/fight.gif[/img] You mussi mad to rahtid. A woulda choble dem a ask fa!
it tek a long time to get mi to di point weh mi feel seh mi haffi blast you baxide, so it would tek juss as long fi mi to cool off. So mi gwine hold di grudge till mi cool off. di person juss haffi get lost den dem nuh haffi worry bout mi gettin revenge. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
speaking of which, mi have one smaddy weh mi need fi inquire weh dem is...so mi can let dem know mi still have malice inna mi heart fi dem.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: JUST_Tanya</div><div class="ubbcode-body">Mi naw call him fuss [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] unless mihear seh him deh pan him deathbed [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img]
the last time we had a falling out we did not speak for a year and a half [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] he made the first move back then too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
And what happen if him dead before you can get to his deathbed [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
How u gonna bawl dung di place den? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
Silly wabit, twix are fe kids....Just go kiss and make up with the man...... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: JUST_Tanya</div><div class="ubbcode-body">Mi naw call him fuss [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] unless mihear seh him deh pan him deathbed [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img]
the last time we had a falling out we did not speak for a year and a half [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] he made the first move back then too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
And what happen if him dead before you can get to his deathbed [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
How u gonna bawl dung di place den? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
Silly wabit, twix are fe kids....Just go kiss and make up with the man...... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
If him dead before mi reach mi know him will come si mi when him ready [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
They usually do a better job of doing themselves in that they don't need me... to hold a grudge....or seek revenge.
Seriously, I just leave them alone...with good wishes. Many times they combust(?).[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]