ok. so this chic mi work wid a ask mi wah she fi do. mi tell har mi will get some advice and get back to har. she and har ex divorce now bout 4 years.
backtrack to when one a dem 2 daughter was a toddler..she walk by the bedroom pan har way to someweh else and see him pan the bed under the cover a *ahem* yuh know hangle him business. the ting is the likkle girl did deh pan the bed too. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img]
at least she think that a wah him was doing.
she seh
"what are you doing"
"nothing"
so she juss galang bout har way. she harself kinda traumatize by the incident she nuh know if him did junk or wah \0/
one next time she a pass again and see him a do the same thing so she juss guh pick up the pickney offa the bed and guh sleep inna guest room. I don't ask har what action she tek with him bout the incidents.
fastforward to today. him a get remarrij. she a ask mi if she should tell the fiancee bout the incidents. or leave it alone. she a ask me if a did me would I want to know about the incidents ? if it was you would you want to know ?
lawd geezas a how drama come find mi though \0/
backtrack to when one a dem 2 daughter was a toddler..she walk by the bedroom pan har way to someweh else and see him pan the bed under the cover a *ahem* yuh know hangle him business. the ting is the likkle girl did deh pan the bed too. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img]
at least she think that a wah him was doing.
she seh
"what are you doing"
"nothing"
so she juss galang bout har way. she harself kinda traumatize by the incident she nuh know if him did junk or wah \0/
one next time she a pass again and see him a do the same thing so she juss guh pick up the pickney offa the bed and guh sleep inna guest room. I don't ask har what action she tek with him bout the incidents.
fastforward to today. him a get remarrij. she a ask mi if she should tell the fiancee bout the incidents. or leave it alone. she a ask me if a did me would I want to know about the incidents ? if it was you would you want to know ?
lawd geezas a how drama come find mi though \0/