Summer is officially over in 3 days?? wah gwaan fi de so called summer story??
Hey bigfoot Nunya
Re: LadyZ
Hey Lady [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
take this [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/throwstone.gif[/img]
and this [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/fight.gif[/img]
Nunya [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img] mek dis one Indian Summer [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]
dem things can go on fi weeks and weeks [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
Now where is the next installment [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Re: Hey delicate feets Nunya
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Suh it nuh done yet? All now me nuh click pon dat link. I refuse to be Boundbrooked. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-lyad.gif[/img]
no way you let that story deh all the time and nah click on it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
and if you really have... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
twice [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Re: Hey 'u wish u had delicate feets' Nunya
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">It wi done by Satday man... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kissteeth.gif[/img] </div></div>what time on saturday?? wah bout betwixed now and satdeh?? mi need sumting to read during lunch
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Suh it nuh done yet? All now me nuh click pon dat link. I refuse to be Boundbrooked. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] </div></div>Dis funny [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Suh it nuh done yet? All now me nuh click pon dat link. I refuse to be Boundbrooked. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-lyad.gif[/img]
no way you let that story deh all the time and nah click on it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
and if you really have... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
twice [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Never opened it. Me know how she and BungBrook tan. Last tory BB post bout har job....she get me so bex wid di dragging out sinting. Nope, me can wait till she done, and den me tek one Satdeh morning and siddung and read.7/5th of all people do not understand fractions.