Re: Fi Evanovitch: Yaad Man Report
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Q3210</div><div class="ubbcode-body">Cuba like Mexico and zimbabwe is aniother place in Arnett Gardens a PNP garrison in Kingston
Is dat it Evan? </div></div>
mi wi mek dia pass cause u well an can read whe mi seh bout medical serivice...who u know go a garrison unless is bullet dem a look...cho...mi wi cuss u but mi no eena di mood juss now...tell di lady seh mi tink she seh mi no fi tawk to har unless is bout gardening etc....mi know seh ole age a lick har but is she mek di rule an ha har bess fren enforce it so whe she a do behind u pee pee cluck cluck unless u a try set di I up [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/scareyuh.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Q3210</div><div class="ubbcode-body">Cuba like Mexico and zimbabwe is aniother place in Arnett Gardens a PNP garrison in Kingston
Is dat it Evan? </div></div>
mi wi mek dia pass cause u well an can read whe mi seh bout medical serivice...who u know go a garrison unless is bullet dem a look...cho...mi wi cuss u but mi no eena di mood juss now...tell di lady seh mi tink she seh mi no fi tawk to har unless is bout gardening etc....mi know seh ole age a lick har but is she mek di rule an ha har bess fren enforce it so whe she a do behind u pee pee cluck cluck unless u a try set di I up [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/scareyuh.gif[/img]