have you eva almost peed in yu sleep cause yu was dreaming dat yu in the bathroom peeing[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]
Spinoff # 2 on Zarah's tread
Re: Spinoff # 2 on Zarah's tread
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">have you eva almost peed in yu sleep cause yu was dreaming dat yu in the bathroom peeing[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img] </div></div>[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] whole heap a time, mi usually dream seh mi a look all bout fi di bathroom [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">No, not pee but mi nearly do sitten else </div></div>
LOL. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Yep, but I always wake up in the nick of time. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Zarah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">No, not pee but mi nearly do sitten else </div></div>
Yep, but I always wake up in the nick of time. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>well now mi need fi know is wha unno a chat bout dat is nat pee or poo?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaTanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Zarah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">No, not pee but mi nearly do sitten else </div></div>
Yep, but I always wake up in the nick of time. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>well now mi need fi know is wha unno a chat bout dat is nat pee or poo?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div>
a dat me a wanda to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaTanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Zarah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">No, not pee but mi nearly do sitten else </div></div>
Yep, but I always wake up in the nick of time. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>well now mi need fi know is wha unno a chat bout dat is nat pee or poo?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">have you eva almost peed in yu sleep cause yu was dreaming dat yu in the bathroom peeing[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img] </div></div>
yes..all position miself ina the pee position and [censored] up di bed..a wen mi actually feel too warm, mi realize a wah happen.
No I haven't but I have continuing dream. Meaning I am dreaming and wake up to go to the loo and then go back to sleep and start dreaming where I left off. This ever happen to anyone [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Lord, mi can't believe mi agoh post dis......[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
When mi did likkle (an sometimes still) mi used to sleep walk...Soh one night mi parents did have company an dem sen mi to bed di usual bedtime.
Mi madda seh bout two howa aftah mi go a mi bed dem si mi come out walk inna di miggle a di livin room liff up mi night an draw dung mi baggie an move like mi a goh fi siddung pannie tilet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] Shi seh mi fadda haffie pick mi up an carry mi goh a bawtchroom as dem did believe yu noh fi wake people when dem a sleep walk [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaTanya</div><div class="ubbcode-body">Lord, mi can't believe mi agoh post dis......[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
When mi did likkle (an sometimes still) mi used to sleep walk...Soh one night mi parents did have company an dem sen mi to bed di usual bedtime.
Mi madda seh bout two howa aftah mi go a mi bed dem si mi come out walk inna di miggle a di livin room liff up mi night an draw dung mi baggie an move like mi a goh fi siddung pannie tilet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] Shi seh mi fadda haffie pick mi up an carry mi goh a bawtchroom as dem did believe yu noh fi wake people when dem a sleep walk [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Danggggggggg [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Company saw all of Tanya Mawning unglori
I wondering if they recover yet waaaaaiiiiiiiiiiiiiiii [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dizzy.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/scareyuh.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]