would you be embarrassed..
so de adda nite dere was dis couple...all nite de man a hug up de woman fram behind... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img]
im walk whey fe a couple minutes and she realise sey she know wah next man whey tan up a couple people ova...dem give each adda big greeting..hug up an den tan back an chat..but de man left his hand an har waist
BF come back see dem talking..kindly remove de man han fram har waist an resume im positin behind har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
she look embarrassed an sey summen to at which pint him turn to the man an apologise and dem bounce fist...
me fren sey im woulda do de same ting..I thought it was bit over the top...
to give bf credit..he may have thought the man was a stranger trying to hit an har..even doe she was chatting hard wid im
so de adda nite dere was dis couple...all nite de man a hug up de woman fram behind... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img]
im walk whey fe a couple minutes and she realise sey she know wah next man whey tan up a couple people ova...dem give each adda big greeting..hug up an den tan back an chat..but de man left his hand an har waist
BF come back see dem talking..kindly remove de man han fram har waist an resume im positin behind har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
she look embarrassed an sey summen to at which pint him turn to the man an apologise and dem bounce fist...
me fren sey im woulda do de same ting..I thought it was bit over the top...
to give bf credit..he may have thought the man was a stranger trying to hit an har..even doe she was chatting hard wid im