i think it should be months [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
and satisfying sex is all in the mind [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/breakdance.gif[/img]
build a friendship first
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">
just don't give up the booty too soon </div></div>
yes but mek sure yu give him the squeeze test. nothing sucks worse than when you're all demure, modest and virtuous and fine out layta seh his version is "one minute of heaven" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] or he's stacked like a newly circumcized infant [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] </div></div>
suesumba - you have such a way with words [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
I think she's waited too long already. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
What Ms Z should have done is visit him in the hawcepital an brushed her han, arm, elbow across him whilst reaching over to put the grapes in di fruit bowl on the otherside of the bed.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">satisfying sex is all in the mind
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: YuhSiMi</div><div class="ubbcode-body">I think she's waited too long already. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
What Ms Z should have done is visit him in the hawcepital an brushed her han, arm, elbow across him whilst reaching over to put the grapes in di fruit bowl on the otherside of the bed. </div></div>
no is nat all bout di size of di gun, lawd how much time mi haffi tell u bout dis.
awrite here goes.
Desmond (yaad man) and Suzie (yaad ooman) wenna deh tugedda an tings a gwaan good 4 month dem date den Suzie decide fi eh hem hem wid Desmond suh dem stawt out wid a showa an Desmond member get up she feel ie nice size. Suh she practically drag him tuh di bed well in 3 minutes dem wuz done. She chalk it up to anxiety afta all him seh him neva dweet in how lang.
Suh afta di second time sed ting happen. Anyway she feel bad fi tell him seh him need fi step up him game suh dis use tuh happen pan a regila. Suzie use tuh love watch frenz an during commercial dem use fi dweet an sureenough before Rachel come awn an stawt whine how ross married di inglish gyal, him done.
But she try wuk wid him well wan nite ie get bad an she talk to him an him seh him can control ie an promise har a longer seshan well now 7 month pass an mi gurl nuh have no awganism suh di laws straw wuz valentines nite when she lace up an rub dung inna ile an duh all kine a sinting petal pan bed wid melted chocolate fi strtegicallyplace pan di bway suh afta she tun him awn an him really a chat now him seh "baby a fi wi nite dis, u want mi lang jahn, my girl seh yeah man"
well it wuzn't friends but dat pawticalla nite all Brian McKnight cudda get out was One you're like a dream come true.
rahtid di bway done.
Suzie buss out wid a Oh hell no, yuh mad, a done yuh done, eff dis an she tek up har cloze an walk outa Desmond apawtment.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">
and satisfying sex is all in the mind
build a friendship first
~~~~ pfffftttt ~~~~
right and wen shi bruk haff grine pan di friggah and him bruk and stawt ball fi him madda den wat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
plenty people deh a road fi fren up [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: YuhSiMi</div><div class="ubbcode-body">What Ms Z should have done is visit him in the hawcepital an brushed her han, arm, elbow across him whilst reaching over to put the grapes in di fruit bowl on the otherside of the bed. </div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] soh wih shat it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
However, I want nothing less than Lent AND Strent. No matter how I try to twiss up an bruk owt wid di wee one dem, mi cyar dweet. Sarry, I know iz wrang, but iz juss how mi set. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: YuhSiMi</div><div class="ubbcode-body">I see your point MrsK.
However, I want nothing less than Lent AND Strent. No matter how I try to twiss up an bruk owt wid di wee one dem, mi cyar dweet. Sarry, I know iz wrang, but iz juss how mi set. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img] </div></div>
mi mumma [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: YuhSiMi</div><div class="ubbcode-body">I see your point MrsK.
However, I want nothing less than Lent AND Strent. No matter how I try to twiss up an bruk owt wid di wee one dem, mi cyar dweet. Sarry, I know iz wrang, but iz juss how mi set. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img] </div></div>
juss mek sure yu noh tek up wanna dem horse gifted bredda wid too much stamina [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] yes there is such a ting [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: seemiyah</div><div class="ubbcode-body">OK so mi faas, whaapen Saturday? How everyting go? Anymore trips to di emergency room? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] </div></div>
I had the most puuuuuurfect day on Saturday...and Sunday. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
We met for breakfast then headed out to my son's school for a volunteer day which was fun, fun, fun.
My son went with his friends so we decided to go for a picnic...the weather here in Beantown was gorgeous. We went by the lake and read to each other, talked about our dreams and just *sigh* enjoyed each others' company.
It was the absolute BEST I have ever, ever felt in anyone's company...ever. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
His brother is a jazz player at the famous Walley's Cafe, so after we both went to our separate homes to freshen up, we went to hear him play. UNBELIVABLE!!! I cannot even put in words, the time we had. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img]
We decided to have a early night and meet on Sunday at Rowes Wharf for champagne jazz brunch cruise. Everything was perfect....well until he said that he felt a bit seasick.
I almost passed out. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Until, he started laughing and said he was only joking. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] That was the only mention of the past.
Overall, we had such a great time, it was unreal. I am still on cloud 999999999. I don't know how to walk on land after this experience...all random.
Damn, if this is how it is, I want it...FOREVER & EVER & EVER. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
I had the most puuuuuurfect day on Saturday...and Sunday. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
We met for breakfast then headed out to my son's school for a volunteer day which was fun, fun, fun.
My son went with his friends so we decided to go for a picnic...the weather here in Beantown was gorgeous. We went by the lake and read to each other, talked about our dreams and just *sigh* enjoyed each others' company.
It was the absolute BEST I have ever, ever felt in anyone's company...ever. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
His brother is a jazz player at the famous Walley's Cafe, so after we both went to our separate homes to freshen up, we went to hear him play. UNBELIVABLE!!! I cannot even put in words, the time we had. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img]
We decided to have a early night and meet on Sunday at Rowes Wharf for champagne jazz brunch cruise. Everything was perfect....well until he said that he felt a bit seasick.
I almost passed out. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Until, he started laughing and said he was only joking. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] That was the only mention of the past.
Overall, we had such a great time, it was unreal. I am still on cloud 999999999. I don't know how to walk on land after this experience...all random.
Damn, if this is how it is, I want it...FOREVER & EVER & EVER. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.