[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/helpsmilie.gif[/img]
Should I or should I not??
Re: Should I or should I not??
Tan one side an mek it gwan....ah nuh yur place dat Zed.
Unless yu feel ah way bout di man an yu want im fi yuself.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Yes...ah dat man...yu want im dont it? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">so if someone I know a gi dem man bun...an de man about to find out..should i intervene or lef it mek everyting blow up? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] </div></div>
I would steer clear.
IMO, no matter how positive your input/intentions, it will not be favorably accepted by either party...due to the rage that will ensue.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body">Tan one side an mek it gwan....ah nuh yur place dat Zed.
Unless yu feel ah way bout di man an yu want im fi yuself.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Yes...ah dat man...yu want im dont it? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>an coo pon yuh to bout mi waan man...dat deh man deh nuh have nutten pon my man..
except more money $)...an mi nuh need fi run dung dat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Zarah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">so if someone I know a gi dem man bun...an de man about to find out..should i intervene or lef it mek everyting blow up? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] </div></div>
I would steer clear.
IMO, no matter how positive your input/intentions, it will not be favorably accepted by either party...due to the rage that will ensue. </div></div>Usually I would, but when shi get ketch shi gwaan vex wid mi cause I could have prevented it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img] den again, shi shooden a gi de man bun [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Is a fren from my last job 1-2yrs ago weh mi nuh really deal wid since mi lef deh. We communicate via email fwd, IM an maybe talk every couple months. But her 'boyfriend' is planning a surprise visit in 2 weeks.
Mi an him annuh fren but him email mi an couple other friends fi get ideas an ting an feel har out pon de type a ring shi would want an the pefect engagement proposal an ting..
It's a LDR a shi live inna de same town/city as mi an shi mussi meet dis j/can dude an start do tings wid him..caw since may or so shi always a text mi hummuch a clock a night a ask mi some crap bout jamaica/jamaicans[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
SO de man a fly in from Chi town to propose pon dem 2 yr anniversary (at the end of the month)...she have dis j/can man inna har house practically moved in. When har BF come him gwaan ketch dem\o/
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">i don't understand, how is he "about to find out"? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/helpsmilie.gif[/img] </div></div>si mi explain it deh...an what the hell is that in ur avatar??? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] ok now this is bad!!!!!!!!
I would stand back and let this GIRL get what she has coming to her. Although it might hurt the guy, he will be relieved. She doesn't deserve this man....... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
And distance yourself from her as well.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">i don't understand, how is he "about to find out"? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/helpsmilie.gif[/img] </div></div>si mi explain it deh...an what the hell is that in ur avatar??? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
it look like wan puss wid im cyap..... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]