sigh...why is it dat people nuh undastand instructions.
Imagine...from late July mi send out invitation with RSVPs due on September 26 (I had two weeks extra but you know they never return dem on time [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img])
Okay, after September 26 I send out emails to everyone asking dem to RSVP if dem still going.
Okay who a go, RSVP and the oddas wi followup wid phone calls. Now majority a ones dem dat did say dem would not be able to make it finally want to come and oddas dat did RSVP fi 1 or 2 people want to bring the entire community.
Now Madda n law a sey wi nuff if stap di people fram come and fi food no deh deh fi feed everybadi dem will just go somewey else go eat and if enough table and chair no deh deh dem will stand up outside.
uno see mi dying trial
Imagine...from late July mi send out invitation with RSVPs due on September 26 (I had two weeks extra but you know they never return dem on time [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img])
Okay, after September 26 I send out emails to everyone asking dem to RSVP if dem still going.
Okay who a go, RSVP and the oddas wi followup wid phone calls. Now majority a ones dem dat did say dem would not be able to make it finally want to come and oddas dat did RSVP fi 1 or 2 people want to bring the entire community.
Now Madda n law a sey wi nuff if stap di people fram come and fi food no deh deh fi feed everybadi dem will just go somewey else go eat and if enough table and chair no deh deh dem will stand up outside.
uno see mi dying trial