Nuhbaddi doan have nuh relations/love issue? Nuh baddi nuh 'chobble' unu dis weekend?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-sleeping.gif[/img]
I am bored
Re: I am bored
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body">wha bout you...you nuh hab none? </div></div>Mi have nuff but nuh feel like type. yuh did go the vintage fest?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
me woulda poas bout "mi friend"...but it look like unno start see thru that these days [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
so me nuh have nuttin fi poas [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_Tanya</div><div class="ubbcode-body">Mi have nuff nuff story fi pap but mi noh want unno tek ie cuss mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] </div></div>
pm it to me...u know seh me doan keep spreadsheet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body">wha bout you...you nuh hab none? </div></div>Mi have nuff but nuh feel like type. yuh did go the vintage fest?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] </div></div>
no sah..two a clack satidey mi have nuff tings fi do...at first mi tink sey a evening/night ting and den the rain weh fall, no sah.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body">
LadyZ, what about the woman u emailed the other day? </div></div>She called me up on Tuesday an gimi one long 'tory. Say har yaadie man a go ja an want har fi cum wid him, but she waan know when me going so das shi wi have smaddy else dung deh weh shi know [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img]
So that was de fuss she actually come out an mek mi know she an him 'deh'
Anyways, she thanked me for the email and said she already had an idea that he would be coming (mi neva ell har bout the potential proposal though)
She claim she confused and don't wanna be tied down to one person and she doens't want to be in a LDR anymore, shi cyaan badda wid de traveling, she can't bother with the lies and how he drops evrything an put her on the back burner any and everytime his babymother call.
She seh shi respeck the fact that he is there for his son an playing a part in his life, but shi feel like de role he playing in the babymother life is too much.
Doan tink mi did mention dis before, but last year when she was prego him did go sleep with the BM and his excuse was that he has to try and keep her close because he don't want har fi find another man and want to move away and take their son away from him [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
So she pretty much said that she gwaan have a talk wid him when he comes down here next week and let him know she wants to see other ppl.
Mi tell har fi mek mi know how it go [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_Tanya</div><div class="ubbcode-body">Mi have nuff nuff story fi pap but mi noh want unno tek ie cuss mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] </div></div>Fi yuh owna story???
Yuh muss do like me and poas odda ppl bizniz [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img][img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body">wha bout you...you nuh hab none? </div></div>Mi have nuff but nuh feel like type. yuh did go the vintage fest?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] </div></div>
no sah..two a clack satidey mi have nuff tings fi do...at first mi tink sey a evening/night ting and den the rain weh fall, no sah. </div></div>The ting gwaan rain or shine. It's a covered venue.
An yes, it did start from inna day mussi bout 2pm.
Mi nuh hear no reviews bout it yet
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body">
LadyZ, what about the woman u emailed the other day? </div></div>She called me up on Tuesday an gimi one long 'tory. Say har yaadie man a go ja an want har fi cum wid him, but she waan know when me going so das shi wi have smaddy else dung deh weh shi know [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img]
So that was de fuss she actually come out an mek mi know she an him 'deh'
Anyways, she thanked me for the email and said she already had an idea that he would be coming (mi neva ell har bout the potential proposal though)
She claim she confused and don't wanna be tied down to one person and she doens't want to be in a LDR anymore, shi cyaan badda wid de traveling, she can't bother with the lies and how he drops evrything an put her on the back burner any and everytime his babymother call.
She seh shi respeck the fact that he is there for his son an playing a part in his life, but shi feel like de role he playing in the babymother life is too much.
Doan tink mi did mention dis before, but last year when she was prego him did go sleep with the BM and his excuse was that he has to try and keep her close because he don't want har fi find another man and want to move away and take their son away from him [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
So she pretty much said that she gwaan have a talk wid him when he comes down here next week and let him know she wants to see other ppl.
Mi tell har fi mek mi know how it go [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] </div></div>
a wha kina foolishness dat..wey she a hold on pon if she want to see odda people..just left and done.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body">a wha kina foolishness dat..wey she a hold on pon if she want to see odda people..just left and done. </div></div>I don't get ur question [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]