Do you have to have a man in your life all the time to make you feel complete.
Awrite so yesterday mi siddung a have a coffee inna Tim Hortons (Canadians unno kno what Tim Hortons is)
So there was 3 women sittin at a table close to me and they were talkin about men.
So mi hear one a dem sey always haffi have a man inna ar life or else she feel part a ar is missin.
She sey if she brukk up wid one man she haffi have one fe get over de odda one
She also sey she noh ha no prablem gettin a man and if she feel sey de one wey she have presently going to breakup sh emek sure fine one before she and the current fully bruck up.
Awrite so yesterday mi siddung a have a coffee inna Tim Hortons (Canadians unno kno what Tim Hortons is)
So there was 3 women sittin at a table close to me and they were talkin about men.
So mi hear one a dem sey always haffi have a man inna ar life or else she feel part a ar is missin.
She sey if she brukk up wid one man she haffi have one fe get over de odda one
She also sey she noh ha no prablem gettin a man and if she feel sey de one wey she have presently going to breakup sh emek sure fine one before she and the current fully bruck up.