Re: Love or Obsession?
For a while I ddin;t hear anythig from her and after emailing her a few times and calling her and getting VM I began to suspect that she was avoiding me...
So one day mi borrow sumaddy phone an call har an she ansa - so mi seh "weh mek u ah try avoid mi?"
she seh "cause I know what u are going to say and I truly don;t want to hear how stupid I am"
so mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] an seh - ok I promise not to give u my honest opinion of this guy and just to listen when u need to vent...
with that out of the way she proceed fe tell mi (it is now about 8 months since im mek de announcement) - im still see the girl from time to time becasue im doan waan de church tink dat im is a philanderer - plus him haffe let dung de girl easy an den afta dat is out of the way - he will mek announcement about dem (him and Simone)
during thsi time he has taken Simone on seveeral trips, tek har on shopping sprees, help har pay har bills an tings like dat so she feel dat she is gettign everything and is just a matter of time before she gets the full package...
Im tek har to wan ah him house an tell har seh wen dem marrid das where they gonan live and she can redecorate de house anyway she want...
Simone already has colors and drapes picked out... in her mind she is already there.
For a while I ddin;t hear anythig from her and after emailing her a few times and calling her and getting VM I began to suspect that she was avoiding me...
So one day mi borrow sumaddy phone an call har an she ansa - so mi seh "weh mek u ah try avoid mi?"
she seh "cause I know what u are going to say and I truly don;t want to hear how stupid I am"
so mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] an seh - ok I promise not to give u my honest opinion of this guy and just to listen when u need to vent...
with that out of the way she proceed fe tell mi (it is now about 8 months since im mek de announcement) - im still see the girl from time to time becasue im doan waan de church tink dat im is a philanderer - plus him haffe let dung de girl easy an den afta dat is out of the way - he will mek announcement about dem (him and Simone)
during thsi time he has taken Simone on seveeral trips, tek har on shopping sprees, help har pay har bills an tings like dat so she feel dat she is gettign everything and is just a matter of time before she gets the full package...
Im tek har to wan ah him house an tell har seh wen dem marrid das where they gonan live and she can redecorate de house anyway she want...
Simone already has colors and drapes picked out... in her mind she is already there.